Спечелете 10 златни сърца и 1000 броя свещи за Свети Валентин


Краен срок - 15 март 2016

Наградите, определени за тази игра, са:

Малки награди:
1000 бр. свещи (5х5х5см червени свещи в кутийка с аромат на Роза)

Големи награди:
10 броя колиета във формата на сърца, златни (1 гр. С размер 1,5/2 см)

Участникът закупува кутия бонбони от участващите в промоцията разфасовки LaStella, Magnifique (Шоколадови бонбони „Ла Стела“ 162 гр., Шоколадови бонбони „Магнифик“ 188 гр.), върху които има стикер със скреч поле. Изтривайки скреч полето участникът може да види уникален код, който следва да изпрати като смс на кратък  номер 19 353. С изпращането на смс-а участника заявява своето участие. Всеки код може да бъде използван и въвеждан само веднъж, след повторното му въвеждане системата няма да го отчита като участващ в промоцията код.

Всеки въведен промо код дава право на участие в тегленето на големите и малките награди - свещи и колиета. Тегленето се извършва в края на промоционалния период, на 15 март, в офиса на агенция Интоит в присъствие на представител на организатора: Си Комерсиал 7 ЕООД и нотариус.

Ако код бъде публикуван на Фейсбук стената или където и да е в публичното пространство, извън персоналния профил на участника (с изключение на лично съобщение до организатора, който разполага с кода), то той ще бъде анулиран.

Имената на печелившите участници ще бъдат публикувани на интернет страницата https://www.facebook.com/MieszkoBulgaria и http://si-7.com/.

Победителите се уведомяват по телефона в рамките на 5 работни дни от тегленето, като същите са длъжни да посочат адрес, на който да им бъде доставена наградата. Ако победителят не бъде намерен на адрес за доставка следва да поеме разноските около повторното изпращане на наградата в срок от един месец.

Победителят трябва да потвърди желанието си да получи наградата, която ще бъде доставена на посоченият от победителя адрес по време на уведомителният телефонен разговор за спечелването на наградата.

Всеки печеливш трябва да запази стикера с печелившия код и да го предостави на куриера при доставка на наградата. В случай на невъзможност да се предостави стикера с печеливш код правото на награда се губи автоматично и предоставянето и ще бъде отказано от Организаторите.

Участието в настоящата игра е обвързано с покупка.

Играта е валидна за всички дееспособни физически лица, над 18 годишна възраст към момента на участие, живеещи на територията на Република България. В играта нямат право да участват служителите на Си Комерсиал 7 и Интоит , както и членове на техните семейства.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара