Спечели коледна украса за дома от COMO


Краен срок - 3 януари 2016

Зимата ни носи толкова радост и уют, особено когато коледно-новогодишните празници наближат. Тази година се молим за сняг, макар всички прогнози да предричат топла и суха зима.

Като си говорим за празници, няма как да не ви попитаме дали успяхте да украсите вече дома си?

Ако не сте, задръжте топката още малко, защото като нищо ще се сдобиете с интересни вещи, с които да превърнете дома си в красиво, празнично място.

Сътворете истинска коледна приказка вкъщи, печелейки награди от COMO – комплект коледни топки, музикална кутия за подарък или коледна чаша за кафе.

Печелившите Участници имат право да получат Награди, които включват:

    3 награди – коледна чаша за кафе
    3 награди – музикална кутия за подарък
    3 награди – комплект коледни топки

Печелившите Участници ще бъдат избрани на 4 януари 2016 г. чрез жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички Участници. Имената на Печелившите Участници ще бъдат съобщени на интернет страницата на Woman.bg.

Служител на Woman.bg се свързва с Печелившите Участници чрез посочения при регистрация адрес на електронна поща, за да ги уведоми за Наградата и реда на получаването й.

Печелившите Участници трябва да установят контакт с Woman.bg за получаване на Наградата в рамките на 7 (седем) работни дни от публикуване на обявата по точка 7.1 по-горе.

Печелившите Участници могат да получат Наградата в рамките на 30 (трийсет) работни дни от публикуване на имената им на интернет страницата на Woman.bg, освен ако не е уговорено друго между него, хипермаркет Комо и Woman.bg.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара