Спечелете смартфон SONY Xperia M4 Aqua


Краен срок - 22 декември 2015

Познайте кой ще бъде обявен за ‪#‎СпортистНаГодината2015‬ и може да спечелите смартфона SONY Xperia M4 Aqua от Мтел!

Споделете в коментар под снимката кой от 10-те изброени спортисти заслужава да стане Спортист на годината на България.

По азбучен ред гласувате за:
1. Антоанета Бонева
2. Боян Петров
3. Владимир Николов
4. Габриела Петрова
5. Габриела и Стефани Стоеви
6. Григор Димитров
7. Даниел Асенов
8. Ивет Лалова
9. Станилия Стаменова
10. Тайбе Юсеин

Тези от вас, които познаят, ще участват в томбола за прекрасният смартфон!

Участниците могат да изберат един от десетимата спортисти, събрали най-много точки в 58-та анкета за „Спортист на годината“. Имената на спортистите са изборени в поста на играта по азбучен ред.

Играта ще бъде активна до 22 декември 2015 г., 19:00 ч., когато ще започне официалната церемония по награждаването на Спортист на годината, Отбор на годината и Спортист с увреждания на годината.

След изтичането на периода един от всички участници, които са познали кой ще стане спортист на годината и са коментирали под поста ще спечели смартфон Sony Xperia M4 Aqua Black.

Всеки участник има право да коментира веднъж и да избере един спортист.

Печели един от всички участници, коментирали под поста и познали* името на тазгодишния победител в наградите „Спортист на годината“ 2015. Участниците трябва да са изписали правилно името на спортиста в коментар под поста с играта. Коментари на лични съобщения до страниците „Спортист на годината“ и „Мтел“ няма да бъдат считани за участие в томболата.

* В случай, че няма участник познал кой ще спечели първо място в тазгодишната класация „Спортист на годината“, томболата ще бъде разиграна между всички коментирали под поста с играта.

Печелившият ще бъде обявен в срок от два дни след приключване на играта чрез пост във Facebook страниците на „Спортист на годината“ и „Мтел“.

Ако вашето име е сред изтеглените печеливши, напишете лично съобщение до „Спортист на годината“ във Facebook, в което да ни предоставите своите три и имена, e-mail и телефон за връзка. Ние ще се свържем с вас и ще ви дадем точни инструкции как ще получите своята награда.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара