Избери си подарък от Мтел и го спечели


Краен срок - 15 декември 2015

Търсите ли идеалния коледен подарък? Разгледайте каталога на Мтел и изберете смартфон или таблет, който искате да подарите на свой близък. Тагнете избрания от вас човек в коментарите под поста, заедно с името на устройството, което сте избрали, а ние може да изпълним желанието ви!

Мтел ви дава шанс да изберете мечтания подарък за един от най-близките ви хора. Участвайте в играта ни и направете Коледа незабравима!

Как да участвате в играта?
За да се включите, е необходимо да разгледате празничния им каталог, който може да откриете тук - http://media.mtel.bg/private/catalogs/magazine/xmas-2015/

След това следва да изберете смартфон или таблет, който бихте искали да подарите на някого. В коментарите под поста с играта тагнете избрания от вас човек, като напишете и точното име на устройството, което сте избрали за него от каталога.

Играта ще бъде активна от днес  (10.12) до вторник (15.12) до 23:59. След изтичането на периода на играта ще изтеглим един от всички участници, които са коментирали под поста и са спазили условията на играта. Изтегленият ще спечели устройството, което е посочил в коментар и може да го подари на този, когото е тагнал. Отговорите под настоящата бележка няма да бъдат считани за участие в томболата.

Кой ще спечели?
Печели един участник, коментирал под поста, като в коментара му трябва да е изписано точното име на избраното устройство от каталога на Мтел и тагнат човекът, на когото ще го подари. Устройството може да бъде само таблет или смартфон. Участниците, които не са спазили двете задължителни условия, няма да имат право да участват в томболата.

Как да получите наградата си, ако сте сред спечелилите?
Печелившият ще бъде обявен в срок от два дни след приключване на играта чрез пост във Facebook страницата на Мтел.

Ако вашето име е сред изтеглените печеливши, напишете ни лично съобщение във Facebook, в което да ни предоставите своите три и имена, e-mail и телефон за връзка. Ние ще се свържем с вас и ще ви дадем точни инструкции как ще получите своята награда.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара