Спечели екскурзия до Милано за теб и твоите приятелки


Краен срок - 17 януари 2016

В играта могат да участват само дееспособни лица, навършили 18 години, които са направили персонален Baileys колаж и са се регистрирали успешно с име и фамилия, година на раждане, телефонен номер и e-mail адрес на уебсайта за участие.

Участието в играта не е обвързано с покупка.

Участниците в играта трябва да направят колаж с поне 1 снимкa. За да участват в томболата за наградата потребителите трябва да са направили поне 1 колаж. Участниците нямат ограничение на регистрациите.

Всички участници, навършили 18 години, които са направили персонален Baileys колаж и са се регистрирали успешно във Facebook приложението на страницата на Baileys, участват в жребий, който на произволен принцип определя победителя. Победителят ще бъде изтеглен в присъствието на нотариус на 19.01.2016 г. Победителят ще бъде обявен на 20.01.2016 г. на Facebook страницата на Baileys Bulgaria. В присъствието на нотариус на 19.01.2016 г. ще бъде изтеглен и „резервен“ победител, който ще получи наградата, в случай, че първоначално изтегленият победител откаже да получи наградата, съответно не потвърди желанието си за нейното получаване в срок до 01.02.2016 г. или не потвърди данните си чрез отговор на изпратения от Организаторите е-mail в срок до 01.02.2016 г.

Наградата на Победителя е: 1 (един) дълъг уикенд за трима в Милано, който включва разходите за самолетните билети и разходите за 3 (три) нощувки, в 4 звезден хотел, BB

Победителят се уведомява с e-mail до 24 (двадесет и четири) часа, след като бъде изтеглен.

Изтеглените победители трябва да потвърдят данните си чрез изпращане на email за закупуване на самолетни билети и хотелски резервации, не по-късно от 01.02.2016 г. включително. Изпратено потвърждение след тази дата се счита за невалидно. Ако победителят откаже да получи наградата, съответно не потвърди желанието си за нейното получаване в срок до 25.01.2016 г. или не потвърди данните си чрез отговор на изпратения от Организаторите е-mail в срок до 25.01.2016 г. наградата се печели от втория, резервен победител.

Наградата се получава от печелившия Участник по email чрез изпращане на електронен самолетен билет и потвърждение за резервация. При получаването на наградата съответният печеливш Участник следва да представи документ за самоличност. Участници, които не отговарят на изискванията на настоящите Общи условия нямат право да получат Награда.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара