Спечелете кутия "сърце" с козметични продукти на Catrice


Краен срок - 20 декември 2015

Скъпи приятели,
от днес стартираме нова игра - ‪#‎Catriceheart‬

Тя ще се провежда от 00:01 часа на 02.12.2015 год. до 23:59 часа на 20.12.2015 год. Наградата, която могат да спечелят участниците в Играта в периода на Играта, е: 1 брой кутия „сърце” с продукти на Catrice.

В Играта може да участва всеки (с изключение на служителите на ”Лили Дрогерие” ЕООД, рекламните агенции, свързани с играта, както и членове на семействата на всички, посочени по-горе лица (деца, родители и съпрузи), който е харесал, споделил публикацията и отговорил правилно като коментар под снимката към играта, използвайки таг #Catriceheart за посочения период на провеждане.

Въпрос: Колко козметични продукта има в кутията „сърце” на Catrice?

Участниците могат да споделят снимки на продуктите на Catrice на фейсбук страницата на Catrice.

Всички участници, отговорили вярно на поставения въпрос и спазили условията на играта, ще участват в томбола за определяне на печелившите участници. Името на спечелилия участник ще бъде обявено на 21.12.2015 г. Всеки участник трябва да провери на фейсбук страницата на Лили Дрогерие дали не е изтеглен като печеливш участник.

В срок до 24 часа от датата на публикуване на победителя, печелившият участник трябва да изпрати трите си имена, телефон за връзка, както и точен адрес, на който да му бъде изпратена наградата, на електронния адрес на Организатора: office@lillydrogerie.bg


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара