Спечелете 2 кошници с ЖоСи вкусотии


Краен срок - 31 декември 2015

Обичате ли вкусотиите? Ние ги обожаваме и то без граници!

Ако и Вие спадате към любителите на чуждестранния вкус, тогава със сигурност е дошло времето да споделите някой готварски съвет. Пращайте рецептите на своите любими зимни или коледни ястия от чуждестранната кухня в блога на Жоси. Не пропускайте да уточните към текста на своята рецепта от коя страна е вдъхновено Вашето ястие. Побързайте, кошницата, пълна с награди от ЖоСи, очаква именно Вас!

Декември е празничен. Декември е на сплотеното семейство и топлата храна. Декември не познава граници! Нека през този последен и най-празничен месец, сготвим за цялото семейство. Нека посветим чинийка от празничната трапеза, на хората, които са близки до нашите сърца и далеч от нашите домове. Присъединете се към инициативната ЖоСи игра:

За участие във „Вкусотии без граница“ е необходимо да качите рецепта в нашия кулинарен блог. Рецептата трябва да е придружена с авторска снимка. Не е необходимо рецептата да бъде авторска. Текстът към рецептата трябва да бъде авторски. Няма ограничение за брой на качените рецепти. Всички изпратени рецепти трябва да бъдат за традиционни зимни и коледни ястия от чуждестранна кухня. За участие в играта няма да се признават рецепти, които принадлежат към традиционната българска кухня.

Победителите ще бъдат избирани от екипа на ЖоСи по следните критерии: креативност, визия и сложност. Имената на печелившите ще бъдат обявени на 01.01.2016 г.

За тази игра са определени следните награди: 2 бр. кошници от ЖоСи. Всяка кошница съдържа ЖоСи сирена и брандирана ЖоСи дъска.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара