Спечелете 3 награди по 1000 лв. с #QueensКоледа


Краен срок - 21 декември 2015

Тази Коледа, Queen’s ти дава 1000 лева, за да направиш някого щастлив. Разкажи ни в коментар кого искаш да зарадваш, как ще го зарадваш и защо. На 21 декември журито ще избере трите най-добри идеи, които ще спечелят по 1000 лева, за да бъдат осъществени. Давай!
#QueensКоледа

В конкурса има право да участва всяко физическо лице, което трябва да изпълни следните условия:
а) да разполага с активен профил в интернет-страницата www.facebook.com ;
б) под специален пост във фейсбук-страницата на Queen’s Juice, посветен на настоящия конкурс, Участникът следва да публикува коментар, в който да опише своя идея за това кого и защо иска да направи щастлив за Коледа, както и по какъв начин да стане това;
в) идеята, която Участникът предлага, трябва да бъде осъществима с бюджет до 1000 лв.;
г) идеята следва да бъде публикувана в срока на провеждане на конкурса – от 02.12.2015г. до 21.12.2015г. включително.

Всеки участник има право да предлага само една идея, респ. право на един коментар.

Всеки участник може да получи само една награда.

Печелившите участници ще бъдат трима на брой. Те ще бъдат избрани от специално назначена от Организаторите комисия, която ще оценява предложените от участниците идеи. Комисията се състои от минимум 3 души, определени от Организаторите. Всички извършени от Комисията действия се протоколират и се подписват от членовете на комисията, като всеки отделен протокол описва процеса и резултатите от извършените действия по избора на победителите от конкурса

Критериите, от които ще се ръководи Комисията при определянето и оценяването на трите най-добри идеи, ще бъдат следните:
а) идеята следва да носи радост на човек или хора, различни от автора й;
б) идеята трябва да бъде добре обоснована и да носи колкото се може повече радост на лицето, към което е насочена;
в) колкото повече хора ще бъдат зарадвани от изпълнението на идеята, толкова по-голям шанс има тя да бъде избрана.

Общият размер на наградния фонд е 3000 лв. и включва: 3 парични награди от по 1000 лв.

На всеки един от тримата печеливши участници се предоставя парична награда в размер от по 1 000 (хиляда) лева, с оглед реализирането на посочената от Участника идея. Към предоставените 1 000 лева допълнително на всеки Участник се предоставят и по още 100 лв., с оглед заплащане на данъка върху предоставената парична награда в размер на 100 лв., който печелившите участници дължат съгласно Закона за данъка върху доходите на физическите лица. Печелившите участници следва да внесат дължимия данък в съответната териториална дирекция на НАП и да декларират дохода върху получената парична награда чрез подаването на годишна данъчна декларация в срок до 30.04.2016г. съгласно разпоредбите на ЗДДФЛ. Организаторите на конкурса не носят отговорност в случай на недеклариране на приходи или укриване на данъци от страна на участниците.

Наградите ще бъдат изплащани единствено по банков път. Нарежданията за паричните преводи на наградите ще бъдат извършени от рекламна агенция „Смартс“ ООД. С цел изплащането на наградите всеки от спечелилите участници чрез изпращането на лично съобщение във фейсбук-страницата на Queen’s Juice в срок до един ден от обявяване на резултатите от конкурса трябва да посочи трите си имена, ЕГН и номер на открита на негово име банкова сметка в българска банка. Личните данни на участниците ще се събират и обработват от Организатора единствено за целите на организирания конкурс при спазване изискванията на Закона за защита на личните данни.


С всеки от наградените Участници се сключва договор за дарение, в който като тежест се посочва осъществяването на идеята, публикувана в коментара на Участника, за която той е бил отличен. Когато е отличена идея на малолетен, договорът за дарение се сключва с негов родител или настойник. Когато е отличена идея на непълнолетен, договорът се сключва с него, но се приподписва и от негов родител или попечител.

Печелившите Участници следва да получат наградите си в срок от 7 работни дни от обявяването на имената им по реда на чл.6.1 по-долу, като за целта се свържат с представител на Организатора чрез изпращането на лично съобщение във фейсбук-страницата на Queen’s Juice.

Обявяването на тримата печеливши участници ще се състои на три части: 07.12.2015г; 14.12.2015г; 21.12.2015г., като имената им ще бъдат публикувани на фейсбук-страницата на Queen’s Juice. Предоставянето на наградите ще се осъществи съгласно реда, посочен в т.5.3 от настоящите правила. Обявяването на резервните участници за носители на награда, също се публикува на фейсбук-страницата на Queen’s Juice в деня, в който Участникът, чиято награда им е присъдена, е изгубил правата си върху нея.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара