Спечелете 10 action камери с Wi-Fi, 10 селфи стика и 160 ваучера за хапване


Краен срок - 3 януари 2016

Направи селфи или забавно видео с компания пред трапезата, сподели го с хаштаг #amambg и участвай в играта на AmAm.bg, за да спечелиш някоя от страхотните награди!

Участвай с колкото можеш повече интересни снимки и видеа, споделяй интересни текстове към тях и не пропускай в текста на статуса да добавиш думичката #amambg!

Така ще имаш по-голям шанс да си сред спечелилите някои от страхотните седмични награди!

Помни, че най-интересните селфита, видеа и текстове към тях, които аудиторията е подкрепила могат да спечелят наградите ни.

Затова побързай и покани своите приятели да те подкрепят в играта!

Участва и право на участие има всеки български гражданин, публикувал публично видим (public) в Интернет статус (пост) с хаштаг текст #amambg в социалните мрежи: Facebook, Twitter, Google Plus, YouTube, VINE, Instagram, Reddit, Tumblr, Vimeo, Flickr, App.net .

За да се вкючите в играта е необходимо да си направите селфи снимка или видео с компания пред трапезата и да го публикувате с хаштаг #AmAmbg (изписан с малки, големи букви, или комбинация от малки и големи букви БЕЗ значение, но без интервали между буквите!) в социалните мрежи Facebook, Twitter, Instagram, Google+ или YouTube. В играта могат да участват постове (статуси), които са със публично видими (Public).

ВАЖНО! За да участвате във Facebook трябва да влезете в нашата фен страница от тук и в нея да публикувате статус с текст #amambg, който да бъде публично видим (Public).

В играта могат да участват всички български потребители с валиден профил в съответните социални мрежи. При съмнение за достоверността и валидността на профил на участник, организаторите могат да го дисквалифицират от играта по всяко време, по тяхна преценка и без предупреждение. Играта е отворена за участие за всички физически лица с местоживеене в България на възраст над 16 години, с изключение на служителите на АмАм БГ ООД, както и членове на техните семействата (деца, родители и съпрузи).

Награди: В периода на играта ще бъдат раздадени общо 180 награди както следва: Всеки ден: На томболен принцип ще бъдат раздавани 5 електронни ваучера за поръчка от www.amam.bg на стойност 7лв.

Потребителите с най-интересни видеа, снимки и текстове към тях ще могат да спечелят през четирите седмици на играта:

    Седмица 1: 1 Action камера Wi-Fi Full HD; 1 Селфи стик с Bluethooth; 5 електронни ваучера на стойност 10лв.
    Седмица 2: 2 Action камера Wi-Fi Full HD; 2 Селфи стик с Bluethooth; 5 електронни ваучера на стойност 10лв.
    Седмица 3: 3 Action камера Wi-Fi Full HD; 3 Селфи стик с Bluethooth; 5 електронни ваучера на стойност 10лв.
    Седмица 4: 4 Action камера Wi-Fi Full HD; 4 Селфи стик с Bluethooth; 5 електронни ваучера на стойност 10лв.

Получаване на наградите:

    Предметните награди се изпращат за сметка на АмАм БГ ООД с куриер, чрез Български пощи, на посочен адрес или до офис на куриера в населеното място, до 10 дни след като печелившият участник е предоставил такава информация.

    Наградите електронни ваучери за www.amam.bg се зареждат чрез въвеждането код в профила на клиента в www.amam.bg. Кодът се изпраща заедно с инструкции на посоченият от потребителя е-мейл в системата на AmAm.bg

Печелившите участници за седмичните награди ще бъдат теглени всяка следваща седмица в периода от понеделник до вторник включително, като тегленето ще става само сред участващите постове(съответно техните автори) на база на фактора "Post Rank" на софтуера Walls.io. Постовете, избрани от екипа на AmAm.bg, или имащи най-висок фактор "Post Rank" в дните на избор на печеливши участници, носят на своите създатели(автори) съответните награди. Печелившите участници за дневните награди ваучери ще бъдат теглени на томболен принцип посредством софтуера Random.org за произволно теглене от масив(база данни). Изтеглянето на печелившите се извършва в условия на конфиденциалност и защита на техните лични данни.

Името на победителя ще бъде обявено в сайта www.amam.bg или на страницата https://www.facebook.com/www.amam.bg. В тридесет дневен срок печелившият трябва да се свърже с екипа на АмАм БГ ООД чрез лично съобщение към фейсбук страницата https://www.facebook.com/www.amam.bg. При неустановен контакт в посочения срок, избраният победител загубва правото да иска своята награда и АмАм БГ ООД могат да я откажат.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара