Спечелете смартфони Sony Xperia Z3 и Sony Xperia M4 и слушалки Canyon CNS-CHP3


Краен срок - 3 декември 2015

Кампанията ще бъде достъпна на уеб сайта talant.mtel.bg, където в периода на Кампанията ще бъдат качени два видеоклипа (клипа) – един клип, представящ кауза на СОУ „Николай Катранов“, гр. Свищов и втори клип, представящ кауза на Американски колеж, гр. София, които ще могат да бъдат преглеждани от участниците.

Всеки, който желае да участва в Кампанията, следва да се регистрира като използва регистрацията си във Facebook (посредством избор на опцията Facebook Connect) и да приеме настоящите Правила.

Всеки участник има няколко възможности да се включи в Кампанията:
- като качи снимка/-и или видео/-а, направена/-и от самия него, която/които отговаря/-т на условията по тези Правила и показва/-т, че участникът подкрепя клипа, представящ една от двете каузи, качени на www.talant.mtel.bg и/или

- като гласува за снимка/-и или видео/-а, качени от други участници, показващи, че тези участници подкрепят каузите на СОУ „Николай Катранов“ гр. Свищов и/или на Американски колеж, гр. София. Гласуването за снимка/-и или видео/-а, качени от други участници, ще се извършва чрез активиране на бутона „Харесай“, наличен непосредствено под всяка качена снимка или видео.

С оглед избягване на съмнение: Участниците могат да участват по всички изброени по-горе начини или само по един от тях, по техен избор.

С оглед избягване на съмнение: Участниците могат да гласуват само по веднъж на ден за един и същ клип или снимка, но в рамките на деня могат да гласуват по веднъж за различно съдържание. Всеки участник може да гласува повече от веднъж за един и същ клип или снимка, но не в рамките на един и същ календарен ден, в периода по т. 1.1. Участниците ще имат възможност, без да се поставят допълнителни ограничения, да гласуват за клипове, снимки или видеа, подкрепящи каузата както на СОУ „Никола Катранов“, гр. Свищов, така и на Американския колеж в гр. София.

В зависимост от избрания/те възможности за участие в Кампанията, посочени в т. 4.2.2 всеки участник ще има възможност да попадне в една от категориите за участие и право да участва в тегленето на една от наградите по т. 5. Категориите, в които могат да се получат наградите по т. 5 са за участие в Кампанията чрез публикуване (качване) на снимка/и, чрез публикуване (качване) на видео (клип) или чрез гласуване за снимка/-и или видео/-а, качени от други участници.

Каузата на СОУ „Никола Катранов“, гр. Свищов или на Американския колеж в гр. София, която събере най-много харесвания (посредством гласуването на участниците за съдържанието, качено за всяка една кауза (снимки или видео), ще бъде подкрепена от Организатора с оглед реализирането й.

Всяка снимка или видео, качени от участник, трябва да отговаря на следните изисквания:
(а) Снимката/видеото трябва да показва, че участникът е фен, харесва и подкрепя каузата на СОУ „Никола Катранов“, гр. Свищов или на Американския колеж в гр. София, посредством забавно съдържание;

Всяка снимка/видео може да съдържа изображение/-я както на участника, така и на трети лица, но за участник в Кампанията се счита само лицето, което е качило снимката/видеото и е извършило необходимата регистрация в съответствие с настоящите Правила.

Всяко лице, публикувало снимка/видео за участие в Кампанията отговаря за каквито и да са претенции на трети лица, свързани с тази снимка/видео и декларира, че с ползването и публикуването й в рамките на Кампанията не нарушава права на трети лица и изисквания на действащото законодателство.

Всяка качена снимка или видео преминава през одобрението на администратор, което се извършва в рамките на 24 (двадесет и четири) часа след качването на снимката/видеото на уеб сайта.

Описание на наградата Общ брой награди от съответния вид за целия Период на Кампанията
1. Sony Xperia Z3 Compact (смартфон)
за качено видео
1
2. Sony Xperia M4 Aqua (смартфон) - за качена снимка 1
3. Слушалки Canyon CNS-CHP3 – (с червен цвят)- за гласуване (лайк) за качени снимка или видео 1

В тегленето на наградите по т.5 се включват само участници, които отговарят на условията по т.3 и 4 от тези Правила.

В срок до 7 (седем) дни след края на Кампанията ще се проведе теглене за определяне на трима печеливши участници на наградите по т.5.

Участниците в Кампанията, които печелят награда по т. 5. се определят чрез електронно теглене, което се извършва автоматично, чрез специализиран софтуер в централния офис на Организатора и в присъствието на Комисия, съставена от служители на Организатора, която удостоверява резултатите от него.

Електронното теглене на печелившите участници ще се осъществи по категории от всички, участвали в камапанията, а именно:
   1. Определяне на печеливш участник сред всички, които са се включили в Кампанията чрез качване на клип в подкрепа на една от двете каузи, качени на talant.mtel.bg;
   2. Определяне на печеливш участник сред всички, които са се включили в Кампанията чрез качване на снимка в подкрепа на една от двете каузи, качени на talant.mtel.bg;
   3. Определяне на печеливш сред всички, които са се включили в Кампанията чрез гласуване за кaчен клип или снимка в подкрепа на една от двете каузи, качени на talant.mtel.bg;

Печелившите участници ще бъдат обявени на официалната интернет страница на Организатора в срок от 7 дни след деня на провеждане на електронното теглене.6.6. След определяне на всеки печеливш Участник, по реда на тези Правила, се изтегля по още 1 (един) резервен печеливш Участник. Всеки един от резервните печеливши Участници може да замести предходния изтеглен за съответната категория, при условие, че същият не може да бъде открит и/или откаже да получи наградата в срока по т. 7 от тези Правила.

Всеки участник има право да спечели само една от наградите по т.5, независимо от броя на участията му в настоящата Кампания.

Печелившите Участници на награди по т. 5., определени по реда, описан по-горе, ще бъдат информирани за спечелената награда и начина на получаването й чрез изпращане на e-mail от служител на Организатора на e-mail адреса, с който съответният Участник се е регистрирал във Facebook.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара