Спечелете страхотна награда - рафт с 46 цвята лак за нокти + основа за лак + топ лак Essence


Краен срок - 21 ноември 2015

Включи се в играта на "Essence" и спечели страхотна награда - рафт с 46 цвята лак за нокти + основа за лак + топ лак от серията "Essence the Gel Nail Polish"!

А ето и повече за наградата:

Пъстроцветна палитра от 46 лака за нокти "Essence the Gel Nail Polish". Те са разработени с модерна гел технология, която не изисква изпичане, а резултатът е перфектно покритие, наситеност на цвета, интензивен блясък и дълготрайност.

Основа за лак "Essence the Gel Nail Polish Base Coat", защото всеки красив маникюр се нуждае от добра основа.

Топ лак "Essence the Gel Nail Polish Top Coat" с иновативна формула, която удължава трайността на лака и го прави устойчив на надраскване, благодарение на съставката шеллак (Shellac), добавена към състава му.

И всичко това с изключително практичен и стилен рафт. Можеш да го закачиш на стена или да го носиш с теб всеки път, когато отиваш на гости при приятелка, за да си спретнете цветно лак-парти. В сгънато състояние, рафтът има формата на тубус с дължина 1 метър, а разгънат - 2 метра. За закачане на рафта на стената, получаваш и необходимите крепежни елементи.

Как да се включиш в играта?

Направи си маникюр с лак за нокти "Essence" по избор, след което направи снимка, на която трябва да присъстваш ти, маникюрът ти и шишенцето лак, който си използвала.

Публикувай снимката си като коментар под поста във Facebook, който те доведе тук. Снимката трябва да е публикувана (постната) само и единствено като коментар под поста за играта на страницата "Най-якия маникюр" във Facebook, за да участва в надпреварата.

Събери колкото се може повече лайкове на твоята снимка. Който е събрал най-много в края на играта - печели наградата.

Можеш да споделиш поста си с приятели, но за да бъдат отчетени лайковете, те трябва да бъдат направени само и единствено на снимката, публикувана като коментар под поста за играта.

Победителят ще бъде обявен в 5 дневен срок от края на играта, като името му ще бъде публикувано като коментар под поста за играта и ще му бъде изпратено лично съобщение.

За да получи наградата си, печелившият следва да изпрати своите лични данни - три имена, адрес и телефон, необходими за организиране на доставката, под формата на лично съобщение на страницата "Най-якия маникюр". Тези данни ще бъдат използвани само и единствено за целите на настоящата игра - за определяне на печелившия и доставянето на наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара