Спечелете козметични комплекти от Maybelline, абонамент за Cosmopolitan и книги


Краен срок - 30 ноември 2015

Cosmopolitan и Maybelline търсят най-готините студентки в следните категории:

1.Cosmo Trendsetter - Tи не просто следваш тенденциите, а ги налагаш и всички ти подражават. Винаги си безупречна. Ти си бъдещата победителка в тази категория.

2. Cosmo Best Friend - Приятелите за теб са най-важни (или поне от най- важните неща). Винаги си насреща, когато им потрябва нещо. До тях си не само в хубавите моменти. Значи ти заслужаваш приза за най–добра приятелка.

3. Cosmo Nude Look - Бъди естествена и с грим, „Най-добрият грим е този, който не се забелязва – според французите.

4.Cosmo No Maybes- Ти си любимката на Университета! Без съмнение си безупречна във всичко, с което се захванеш – имаш безупречен външен вид, ти си ученолюбива, но едновременно с това си винаги във вихъра на купона.

Fun Fearless Female – Усмихната, Успешна, Удивителна на Годината (общата категория за всички, участничките в нея определят от участничките, получили най-много гласове в предходните четири категории. Директно участие в тази категория не се допуска!) Ако съчетаваш всички качества от предходните категории, значи ти си момичето на Cosmopolitan и Maybelline.

Ако ти смяташ, че си една от тях или пък твоя приятелка притежава нужните качества, направи своята регистрация на www.cosmopolitan.bg/misscosmo и очаквай гласуването на хората и журито на Космо.

В конкурса могат да вземат участие момичета/жени над 18 години, които са студентки. Всеки заявил и потвърдил участието си може да участва само в една от категориите от 1 до 4. Всички могат да номинират и свои приятели, но номинираните трябва да потвърдят своята номинация и участието си в Конкурса по e-mail.

На снимките, които са изпратени за участие в Конкурса, трябва да са снимани самите участници, което потвърждава приемането и съгласието им с настоящите Условия за участие.

КАК ДА УЧАСТВАШ?

1. Изпрати ни две снимки: една профилна и една в цял ръст.

2. Остави ни кратка информация (до 3 изречения), затова защо ти заслужаваш да спечелиш, точно в тази категория.

3. Регистрацията трябва да съдържа още:

    Име
    Фамилия
    Телефон
    Е-mейл
    Град
    Университет
    Години
    Специалност
    Всички полета са задължителни!!!

Участниците в Конкурса могат да изпращат своите снимки, придружени с кратък текст до 30.11.2015 година на промо страницата за Kонкурса http://www.cosmopolitan.bg/misscosmo/ До два работни дни от изпращането на снимките същите ще бъдат разгледани от екип от организаторите на Конкурса и в случай, че снимките отговорят на изискванията за участие в Конкурса, ще бъдат публикувани на интернет страницата http://www.cosmopolitan.bg/misscosmo/, където публика ще може да гласува за своята фаворитка.

Механизъм на гласуването:

1. Гласуването се провежда в периода 02.10. 2015 - 30. 11. 2015 г.

2. Всеки може да гласува по веднъж на ден от един e-mail, като няма ограничение на дневна база за брой кандидати, за които може да се гласува. Задължително е потвърждението по e-mail на гласа, за да може гласуването да се отчете.

Снимките на всички одобрени за участие в Конкурса участнички, ще бъдат публикувани в интернет страницата на Конкурса. Класацията се обновява на ежедневна база.

Крайната класация в категориите: Cosmo Trendsetter, Cosmo Best Friend, Cosmo Nude Look, Cosmo No Maybes се определя както следва - 40% гласуване в сайта и 60% от специално избрано жури на Cosmopolitan и „Медиа Пул София” ЕООД.

Финалистките от категориите от т.1 до т.4 ще участват в избора на победител в категорията Fun Fearless Female – Усмихната, Успешна, Удивителна на Годината и получаване на Голямата награда в Конкурса. В общата категория „Усмихната, успешна, удивителна на годината” участват 100-те кандидатки от всички останали 4 категории, подредени по вот.

Победителката в Конкурса ще бъде избрана от специално жури, което ще се състои от организаторите на Конкурса. Критериите, които ще се вземат предвид при оценяването, са:

1. Снимка

2. Добри умения да представи себе си (начинът, по който е описала: защо трябва да спечеля в съответната категория)

Победителката ще бъде избрана по следните признаци:

- участничката, събрала най-много гласувания на публиката – 40%;
- жури - 60%, трима членове на жури, всеки глас с тежест от 20%;

В случай на получен равен резултат при оценяването на две или повече момичета, изборът на победител се извършва еднолично от Председателя на журито.

Голямата награда е само една и се отсъжда за победителката в категория – ,, Fun Fearless Female - Усмихната Успешна Удивителна на Годината’’ - козметичен комплект от 22 продукта на Maybelline, годишен абонамент за Cosmopolitan и селекция книги на списанието.

Победителките в останалите четири категории Cosmo Trendsetter, Cosmo Best Friend, Cosmo Nude Look, Cosmo No Maybes ще получат: козметичен комплект от 9 продукта от Maybelline, годишен абонамент за Cosmopolitan и селекция книги на списанието.

Участничките, които се класират на второ място във всички 5 категории, ще получат: козметичен комплект от 5 продукта от Maybelline, годишен абонамент за Cosmopolitan и селекция книги на списанието.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара