Спечелете 18 Fixie колела, 90 ръчни часовника и 180 Halloween фенера от Fanta


Краен срок - 15 ноември 2015

За участие в Промоцията, е необходима покупка на 500 мл. опаковка на Fanta портокал и Fanta бяла праскова-тропик. Под всяка промоционална капачка има уникален код. Този код ще се използва от Участника. За да използва кода, Участникът трябва да регистрира кода си чрез уебсайта на Промоцията: www.fantaplay.bg. Регистрацията се изисква, за да се удостовери самоличността на Участника.

Регистрация трябва да бъда направена чрез уебсайта www.fantaplay.bg. Регистрация е безплатна и изисква следното:

    Номер на мобилен телефон (08x 1234567);
    Име и фамилия;
    При натискане на бутона „Регистрирай ме“, участниците:
        Приемат официалните правила на Промоцията;
        Декларират, че имат навършени 12 години, както и че имат съгласие на родител / настойник за участие в Промоцията, в случай че нямат навършени 18 години.

Регистрацията не изисква e-mail потвърждение. Задължително е Участникът да регистрира своя персонален номер на мобилен телефон и да бъде последователен в ползването му.

За да бъде допустим за участие в седмичното теглене на жребий за спечелване на определена награда, Участникът трябва да регистрира изисквания минимум от кодове за всяка седмична награда. Кодовете представляват участника, който от своя страна се удостоверява чрез своя номер на мобилен телефон. Всяка седмица участникът трябва да регистрира посочения по-долу брой кодове:

Минимум 2 кода, за да бъде допустим за участие в тегленето на жребий за спечелване на Halloween фенер – първи награден фонд.

Минимум 4 кода, за да бъде допустим за участие в тегленето на жребий за спечелване на оранжев ръчен часовник – втори награден фонд.

Минимум 7 кода, за да бъде допустим за участие в тегленето на жребий за спечелване на Fixie колело – трети награден фонд.

Колкото повече кодове се регистрират, толкова по-голяма е вероятността за спечелване. Например, лице, което е регистрирало 6 кода, има по-голяма вероятност да спечели часовник от лице, което е регистрирало 4 кода. Същият принцип е приложим за третия награден фонд. Всеки регистриран код трябва да бъде уникален и може да бъде използван само веднъж.

Кодовете могат да се прехвърлят между седмичните наградни фондове: Лице с 4 или повече регистрирани кодове е допустимо първо за втория награден фонд. Ако то не спечели при тегленето на жребий, неговите кодове се прехвърлят към тегленето на първия награден. Обратно, ако кодовете на Участник са изтеглени във втория награден фонд, Участникът печели наградата в наградния фонд, а неговите кодове (и всички потенциално оставащи кодове, ако са регистрирани повече от необходимия минимум за втория награден фонд) не могат да се прехвърлят във първия награден фонд. Един Участник може да спечели по една награда на седмица. Един Участник не може да спечели награда от един награден фонд повече от веднъж по време на Промоцията.

Кодове, регистрирани в една седмица, не могат да се прехвърлят към следваща седмица.

От участниците се изисква да запазят промоционалните капачки с регистрираните кодове като доказателство за покупката.

Промоцията стартира на 28 септември, 2015 г. и първото теглене на жребий и сумиране на кодове ще бъде извършено на 11 октомври, 2015 г. (двуседмичен интервал). След това, интервалите ще бъдат на седмична основа, от понеделник до следващия понеделник. Например, от понеделник, 12 октомври, 2015 г. до 00:00 ч, в понеделник, 19 октомври, 2015 г., и така нататък, на подобни седмични интервали. Кодове, регистрирани за един интервал, не се прехвърлят към други интервали.

Всяка седмица, в понеделника след крайната дата (например крайна дата е 00:00 понеделник, 12 октомври, 2015 г., следователно датата за сумиране е понеделник 12 октомври, 2015 г.), кодовете трябва да бъдат сумирани и така нататък, до края на промоцията в 00:00 ч. в понеделник, 16 ноември.

Победителят ще бъде избиран на случаен принцип, чрез електронно теглене на жребий за всеки награден фонд. В първия награден фонд ще има 30 седмични уникални победители. Във втория награден фонд ще има 15 седмични уникални победители. В третия награден фонд ще има 3 седмични уникални победители.
Налични са общо 288 седмични награди. Наградите са както следва:

Halloween фенер. Цената на един брой  е 21.25 лв. с ДДС

Оранжев ръчен часовник. Цената на един брой е 84 лв. с ДДС

Fixie колело. Цената на един брой е 529 лв. с ДДС

Седмичните награди са налични всяка седмица в продължение на 7 седмици. Наградите ще бъдат доставени най-късно един месец след като последният победител е поискал своята награда.

Ще има 180 Halloween фенера, 90 оранжеви ръчни часовници и 18 Fixie колела. Общо 288 награди за цялата продължителност на Промоцията.

С победителя ще се свърже представител на потребителския хотлайн център на Организатора и той ще бъде помолен да се идентифицира. Победителят ще бъде помолен да предостави своя адрес така, че да може да му бъде изпратена наградата.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до адреса на победителя.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара