Спечелете дрешки за Вас и Вашето дете и семеен уикенд в Банско


Краен срок - 27 октомври 2015

Спечелете подарък за Вас и Вашето дете от Love Made Love или семеен уикенд в Банско от най-новата ни игра!

Какво да направите? Споделете снимката, изберете подарък за Вас или Вашето дете от сайта lovemadelove.com. Копирайте линка и го поставете като коментар под тази публикация.

Love Made Love е бранд, който обединява стил, идентичност и любов. Позната в над 15 държави, марката създава специални дрехи за специални поводи. Те създават най-красивите дрехи за вашите малчугани, подчертавайки тяхната ярка индивидуалност и вдъхновявайки се от най-горещите тенденции в съвременната мода както за малки, така и за големи. Колекциите им са вдъхновени от романтични дестинации на Италианската и Френската ривиера - Порто Фино и Сен Тропе - пресъздадени живописно в много цвят.

Нетрадиционен дизайн, удобство и изключително качество са характеристиките, които описват детските и бебешки дрехи на марката!

Как да спечелите награда в играта на MissBloom и Love Made Love?

Изберете си подарък за вас или вашето дете, който бихте желали да получите, от сайта lovemadelove.com. Копирайте линка и го поставете като коментар под публикацията за играта във Facebook страницата на MissBloom.

Двама от участниците ще спечелят награди в края на играта:

1. Първа награда - подарък за Вас и Вашето дете от Love Made Love.
2. Втора награда – семеен уикенд в Банско.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара