Спечелете безплатно пазаруване в Lidl за цяла година и още 555 ваучера


Краен срок - 22 ноември 2015

За да участва в Етап 1 на Играта лице, което отговаря на изискванията, трябва:

1. да направи покупка за над 15 лв. в магазин на ЛИДЛ в България (от 21.10.2015 г. до 08.11.2015 г.);

2. да получи талон за участие от касата на съответния магазин. За всеки 15 лева от дадена покупка Участникът получава по един талон – например ако дадена покупка е на стойност 47 лева, Участникът ще получи три талона;

3. да попълни в регистрационната форма на сайта на ЛИДЛ точно уникалния номер на талона за участие и следните лични данни: име; фамилия; имейл адрес; телефонен номер.

Всеки Участник има право да участва в Играта неограничен брой пъти. С един талон може да се спечели само една награда.

За да участва в Етап 2 на Играта лице, което отговаря на изискванията, трябва:

1. да вземе талон за участие от касите на всеки един магазин на ЛИДЛ в България (от 09.11.2015 г. до 22.11.2015 г.);

2. да попълни в регистрационната форма на сайта на ЛИДЛ точно уникалния номер на талона за участие и следните лични данни: име; фамилия; имейл адрес; телефонен номер.

Всеки Участник, който е получил талон в съответствие с Правилата и го е регистрирал в съответствие с т.7.3., има право да участва в тегленето и да спечели една от следните награди:

• 5 Награди – пазаруване в магазините на ЛИДЛ за половин година (обща стойност на пазаруване – 1440 лева за всяка награда);
• 50 Награди – пазаруване в магазините на ЛИДЛ за 1 месец (обща стойност на пазаруване – 240 лева за всяка награда);
• 500 награди – пазаруване в магазините на ЛИДЛ за 1 седмица (обща стойност на пазаруване – 60 лева за всяка награда).

Наградите ще се предоставят под формата на ваучери за пазаруване в магазини ЛИДЛ със срок на валидност от 01.01.2016 г. до 31.12.2016 г.

Награди за 2 Етап на Играта

Всеки Участник, който е получил талон в съответствие с Правилата и го е регистрирал в съответствие с т.10.2., има право да участва в тегленето и да спечели голямата награда – пазаруване в магазини ЛИДЛ за една година (обща стойност на наградата – 2880 лева).

Наградата ще се предостави под формата на ваучери за пазаруване в магазини ЛИДЛ със срок на валидност от 01.01.2016 г. до 31.12.2016 г.

Наградите (ваучерите) за Етап 1 и Етап 2 ще могат да бъдат получени/изпратени по реда на т.22 по-долу след 05.01.2016 г.

Наградите (ваучерите) за Етап 1 от Играта ще се получават еднократно/наведнъж при спазване на условията на т.22 по-долу, докато наградата (ваучерите) за Етап 2 от Играта ще се получават ежемесечно за съответния месец в рамките на календарната 2016 г. при спазване условията на т.23 по-долу.

Тегленето на наградите както за Етап 1, така и за Етап 2 ще се извърши на 22.11.2015 г. чрез провеждането на томбола на случаен принцип. В томболата за награда имат право да участват всички Участници, които са изпълнили условията за участие, предвидени в тези Правила. Печеливш Участник не е задължен да приеме предоставената му от Организатора награда.

Имената на Участниците, които са спечелили награда, както са посочени във формата за регистрация, ще бъдат публикувани на интернет страницата на ЛИДЛ на адрес: www.lidl.bg\5years. На 25.11.2015 г. Участниците ще бъдат уведомени, че са спечелили награда и по имейл, който ще бъде изпратен до имейл адреса, предоставен от съответния Участник в регистрационната форма за участие.

Всеки Участник, спечелил награда, трябва да изпрати имейл с потвърждение на адрес: pr@lidl.bg, в срок до 5 (пет) дни, считано от 25.11.2015 г. – датата на публикуване на печелившите Участници на www.lidl.bg\5years (датата на публикуване не се брои). Ако Организаторът не получи от уведомения Участник имейл с потвърждение, че ще приеме наградата, в рамките на срока посочен в тази т. 21, Участникът губи правото да получи наградата си.

С имейл печелившите Участници трябва да посочат на Организатора магазин на ЛИДЛ в България, от който желаят да получат наградата си (град и пощенски адрес на магазина, като Участниците могат да получат информация за местонахождението на магазините на ЛИДЛ от интернет страницата на ЛИДЛ), както и дата (след 05.01.2016 г.), от която желаят ваучерите да бъдат налични в магазина. В случай че няма достатъчно близък магазин на ЛИДЛ до дома или работното място на спечелилия Участник, той може да направи изрично искане наградата да му се връчи на пощенски адрес, който следва изрично да посочи в имейла си. В този случай наградата ще му/й бъде доставена по куриер за сметка на Организатора до 30 (тридесет) работни дни, считано от датата, на която е получен имейлът.

Участвай в КОНКУРСА

36 Коментари

  1. регистрационната ви форма не се отваря дава че е грешка

    ОтговорИзтриване
  2. тези "Грешки",които ми изписва след регистрация са меко казано -отказ от регистрация.оправете си сайта и тогава пускаите каквото и да е ,че падате в очите на клиентите си

    ОтговорИзтриване
  3. za]o me iztrihte,ne iskate da se komentira li???

    ОтговорИзтриване
  4. непрекъснато дава грешка при регистрация. моля, оправете си саита

    ОтговорИзтриване
  5. Здравейте, ние не носим отговорност за нередности в сайта на Lidl, нито трием коментари. Нашият сайт само популяризира тяхната игра, но за проблеми възникнали с нея се обърнете лично към организатора.

    ОтговорИзтриване
  6. изобщо не ми отваря страницата за регистрация на талоните за томболата - моля, оправете си проблема, защото така излиза, че талоните са проформа за заблуда на клиента!?

    ОтговорИзтриване
  7. много сте важни...другите не изискват непременно покупка от вас, като намалите пияните вишни на 2 лв. тогава ще стана ваш клиент иначе сега съм ваш пациент...

    ОтговорИзтриване
  8. Моите извинения, но до днес не можах да регистрирам нито един от талоните които се раздаваха за етап 1, днес успях всичките. Е как ви се струва?

    ОтговорИзтриване
  9. не знам защо не сте се регистрирали на мен ми се получи от първия път

    ОтговорИзтриване
  10. Днес 10 .11.2015 г. , отново не отваря и това си е - ?!?

    ОтговорИзтриване
  11. nishto ne stava edna poredna izmama





    ОтговорИзтриване
  12. щом влезна да регистрирам талон ми излиза - МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
    Държавна комисия по хазарта. и до там няма регистриране повече

    ОтговорИзтриване
  13. анонимен На 2 пъти регистрирах по 4 талона от раз !!!

    ОтговорИзтриване
  14. ПУБЛИКУВАЙТЕ СПИСЪК НА СПЕЧЕЛИ ЛИ ТЕ.

    ОтговорИзтриване
  15. Къде са печелившите или роднините са повече?

    ОтговорИзтриване
  16. Наистина, къде може да се видят имената на печалившите

    ОтговорИзтриване
  17. Печелившите може да видите на следния линк: http://www.lidl.bg/bg/5Years-6805.htm

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара