Спечелете по избор чифт ботуши, боти или дамски обувки

moiteobuvki.com/

Краен срок - 11 ноември 2015

Споделете модел от новата колекция на Ingiliz Royal, превърнете се в моден диктатор и спечелете страхотни награди:

Чифт обувки, боти или ботуши от новата ни колекция. 3-ма участници ще спечелят споделения от тях модел!

Клубна карта за до 25% отстъпка при пазаруване от сайта. 10-ма участници ще спечелят клубни карти за намаления

Ваучер за 10 лв. еднократна отстъпка при покупка от сайта. Всички участници печелят!

*Клубните карти могат да бъдат използвани многократно за получаване на отстъпка при поръчка на модели на редовна цена (не важат за модели, които вече са с намаление) от moiteobuvki.com в срок до 29 февруари 2016 г.

**Ваучерът за еднократна отстъпка от 10 лв. може да бъде използван в срок до 30.11.2015 г. при поръчката на модел на редовна цена (не важи за модели, които вече са с намаление) от moiteobuvki.com.

Играта се провежда посредством приложение, съдържащо снимкова галерия с моделите от новата есенно-зимна колекция на Ingiliz Royal („Модна галерия”).

По указания в приложението начин участникът споделя един или повече модели от галерията, с което се регистрира за участие в томбола с награда споделения от участника модел, като същервеменно печели гарантирана награда – ваучер за 10 лв. отстъпка при пазаруване в moiteobuvki.com, както и 1 т. в надпреварата за десетте клубни карти.

Споделянето на повече от един модел не регистрира участника многократно и не увеличава шансовете му за печалба в томболата, нито пък му носи допълнителен ваучер за 10 лв. отстъпка, но увеличава шанса му за спечелване на бонус награда – клубна карта за намаление.

Ако участникът е споделил повече от един модел и попадне сред печелившите, получава като награда само един от споделените от него модели.

Десетимата участници, чиито споделени модели към момента на официалния край на Играта са привлекли най-голям брой нови участници в нея, получават бонус награда –клубна за до 25% отстъпка при пазаруване в онлайн бутика на Ingiliz Royal – moiteobuvki.com.

Всички участници печелят ваучер за 10 лв намаление при пазаруване в moiteobuvki.com.

Участниците, които печелят като награда дамски обувки, боти или ботуши от колекцията на Ingiliz Royal, се определят на лотариен принцип посредством електронна томбола.

Електронната томбола с награди ще се проведе в 18.00 ч. на 28.10., 4.11. и 11.11.2015 г., като при всяко теглене ще бъде определян по един печеливш участник.

В електронната томбола се включват всички участници, успешно споделили поне един модел от „Модна галерия” и предоставили валиден email адрес за обратна връзка.

С томболата ще бъдат определени 3 (трима) печеливши участници.

Бонус награда - премиум клубна карта за до 25% отстъпка при пазаруване в moiteobuvki.com, получават 10 (десет) участници, които към момента на официалния край на Играта са привлекли най-голям брой нови участници в нея чрез споделяне на моделите от „Модна галерия”.

Всички участници, които успешно са споделили поне един модел от „Модна галерия” и са предоставили валиден email адрес за обратна връзка, печелят ваучер за 10 лв. еднократно намаление в moiteobuvki.com.

Печелившите участници ще бъдат известени посредством e-mail или лично съобщение на профила си във Facebook не по-късно от 5 (пет) дни след датата на изтеглянето им като победители в Играта.

Екип на Организатора ще се свърже с печелившите участници посредством e-mail не по-късно от 5 (пет) дни след края на Играта за потвърждение и уточняване на желан размер и точен адрес за доставка на наградата.

С оглед по-бързото получаване на спечелената награда, печелившият участник може да се свърже с Организатора с лично съобщение на неговата официална Facebook страница или на телефон: 0899 916 043.

Доставката на наградите се осъществява изцяло за сметка на Организатора, като се извършва единствено на територията на България.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара