Спечелете 5 СПА почивки, 15 пътнически чанти, 30 несесера и още награди от Merz Spezial


Краен срок - 17 декември 2015

200 страхотни награди ви очакват в играта на Мерц Специал: спа почивки, чанти за път, принадлежности за маникюр и други. За да участвате трябва да закупите 1 опаковка Мерц Специал и да регистрирате касовата си бележка на тази страница.

Мястото на покупка няма значение, но задължително пазете опаковката на продукта и касовата бележка – ще са ви необходими ако спечелите!

Печелившите участници ще участват в жребий за 200 различни награди.

Всеки участник има право да регистрира неограничен брой касови бележки.

Въз основа на регистрираните участия организаторът самостоятелно ще изтегли 200 печеливши участници. Организаторът обявява имената на печелившите участници на фен-страницата на Мерц Специал Драже във Фейсбук на адрес https://www.facebook.com/MerzSpezial.bg.

Всеки от печелившите участници трябва да установи контакт с организатора в рамките на 3 (три) работни дни от публикуване на обявата по предходната точка, като изпрати електронно писмо на адрес: info@merz-spezial.bg.

Всеки печеливш участник трябва да покаже опаковката на продукта и касовата бележка, с която е спечелил, за да получи своята награда.

Организаторът определя деня, начина, мястото и часа за получаването на наградите и уведомява за тях печелившия участник.

Награди:

5 тридневни СПА почивки за двама
15 пътнически чанти
30 несесера с принадлежности за маникюр
50 настолни часовника
100 закачалки за чанти


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара