Спечелете 20 раници Дормео и 8 електронни часовника


Краен срок - 4 октомври 2015

Припомни си ученическите години, като попълниш нашия тест. А всеки споделил има шанс да спечели една от нашите седмични НАГРАДИ

Общо 28 бр. награди, както следва 20 бр. раници Дормео и 8 бр. ел. часовника. Всеки Участник в Играта може да спечели само 1. бр. награда.

Участието в Играта НЕ е обвързано с покупка!

За да участва в Играта Участникът трябва да:

1. Отговаря на условията за участие в Играта по горната т. 4. и да притежава валидна регистрация/профил в сайта www.facebook.com;

2. Да посети Facebook страницата на Dormeo Bulgaria на адрес https://www.facebook.com/DormeoBGи да приеме / да се свърже с Facebook приложението „В час ли си?”;

3. Да отговори на всички въпроси;

4. Да сподели своя резултат

5. С изпълнението на горните условия всеки Участник може да спечели една от следните награди, разпределени между всички Участниците на случаен принцип, а именно: една от общо 28 бр. награди.

Организаторът ще осигури общо 28 бр. награди, както следва 20 бр. раници Дормео и 8 бр. ел. часовника. Всеки Участник в Играта може да спечели само 1. бр. награда , които ще бъдат разпределени между Участниците, на томболен принцип на 06.10.2015г, посредством специализиран софтуер, изготвен по поръчка на Организатора за целите на Играта.

Печелившите Участници ще бъдат обявени най-късно до 24 часа след датата на изтеглянето им на специалният раздел „Печеливши“ в приложението на Играта на следния интернет адрес: www.facebook.com, както и на фен страницата на Дормео във Фейсбук на адрес: https://www.facebook.com/DormeoBG, и/или на официалния сайт на Дормео за България на адрес: http://www.dormeo.bg/. Обявяването на печелившите ще бъде извършвано чрез изписване на техните имена и профилни снимки, взети от профилите им в сайта www.facebook.com и/или заедно с тяхната електронна поща, без индикация за домейна на електронната поща (например: ime@...).

Връчването на наградите ще става след попълване на електронна форма от печелившите Участници с данните им за доставка (име, фамилия, точен адрес, телефон за връзка), изпратена до Организатора от имейл адреса, с който се е регистрирал печелившият Участник в Играта до следния имейл адрес на Организатора: info@igra.topshop.bg. Печелившият Участник ще бъде уведомен по електронен път за срока на получаване на наградата.

Наградите ще бъдат доставени от Организатора напълно безплатно с куриер до всеки печеливш Участник в срок от 45 работни дни след потвърждение и отговор на уведомителното електронно писмо, изпратено по имейл, в което печелившия Участник посочва изричен адрес за доставка, съгласно условията на настоящата т.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара