Спечелете кухненски робот Philips и 30 комплекта продукти Fino


Краен срок - 7 октомври 2015

За да се включи в играта, участникът трябва да изпълни следните стъпки:

    Да посети Facebook страницата на FINO на адрес: http://www.facebook.com/FinoBG  и при желание да я хареса;

    Да приеме Facebook приложението „ЕСЕННО ПОЧИСТВАНЕ С FINO”;

    Да качи в Галерията от 1 (една) до 10 (десет) снимки, отговарящи на тематиката на Кампанята, като на снимката/ите е задължително да присъства продукт/и FINO. Всеки участник може да качи до 10 (десет) снимки, като всяка от тях увеличава възможността му за спечелване на награда, ако е събрала необходимия брой гласове, описан по-долу.

    За да влезе в Томболата за награди, участникът следва да:

        събере поне 10 (десет) гласа на една от снимките, които е качил, за да участва за награда - Комплект продукти FINO.

        събере поне 20 (двадесет) гласа на една от снимките, които е качил, за да участва за награда - Кухненски робот Philips.

Участникът трябва да притежава авторски права върху снимката, с която се включва в играта. Снимките ще бъдат проверявани преди окончателното им публикуване в Галерията. Свалени от Интернет изображения, както и изображения, взети от друг участник/личен профил, както и изображения без авторски права, ще бъдат дисквалифицирани.

Организаторът си запазва правото да не допуска до участие снимки, които не отговарят на условията на играта и/или съдържат дискриминационно съдържание, голота и/или порнографско съдържание, призиви към омраза и/или насилие, или друго неподходящо според Организатора съдържание.

През делничните дни качените в Галерията снимки се одобряват до 24 часа. Всички снимки, качени през почивните дни, ще бъдат одобрени в рамките на първия работен ден.

Участниците ще получат на имейла, с който са се регистрирали, отговор дали качените от тях снимки са одобрени или не от Организатора.

Участниците в Кампанията, събрали нужния брой гласове, участват в разпределение на следните награди на случаен принцип чрез Томбола:

    30 (тридесет) комплекта с продукти FINO, всеки от който съдържа по 1 (един) брой: гъба Magic, домакински кърпи, ръкавици с алое и ароматизирани цветни торби за смет. Тази награда може да бъде спечелена на томболен принцип от всеки участник, който има поне 10 (десет) събрани гласове на една своя снимка.

    1 (една) кухненски робот Philips. Тази награда може да бъде спечелена на томболен принцип от всеки участник, който има поне 20 (двадесет) събрани гласове на една своя снимка.

Един и същ участник може да спечели само един брой награда за периода на Кампанията.

Печелившите участници за малки награди ще бъдат изтеглени на три етапа по 10 (десет) и обявени съответно на: 24.09.2015г., 01.10.2015г. и 08.10.2015г. Печелившият участник за голямата награда ще бъде изтеглен в края на Промоцията, и обявен съответно на 08.10.2015г.

Печелившите ще бъдат обявявани в раздел “Победители” в приложението „ЕСЕННО ПОЧИСТВАНЕ С FINO” на Интернет адрес: http://www.facebook.com/FinoBG. Печелившите ще бъдат уведомени и чрез съобщение на имейл адреса, който използват за вход в социалната мрежа Facebook.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара