Спечелете 12 почивки в Арбанаси за цялото семейство от Penny


Краен срок - 30 септември 2015

Промоцията се организира и провежда на български език само за територията на Република България и обхваща всички филиали от филиалната мрежа на Пени Маркет.

Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупка.

За участие в играта е необходимо участникът да попълни талон, който се получава на всяка касата във всеки един от търговските обекти на магазинна мрежа на Пени маркет, и се пуска в определени за целта урни. Всеки участник отговаря правилно на въпроса, записан върху талона, изписва също така трите си имена, телефонен номер и алтернативен телефонен номер за връзка. Всеки участник има право да участва в играта с повече от един талон.

В рамките на томболата ще бъдат раздадени 12 почивки в Арбанаси , всяка от които включва по 5 нощувки, един награден ваучер важи за едно семейство до максимум за четирима
човека.

Наградите ще бъдат изтеглени на 14.10.2015 г. в централния офис на Пени Маркет в с. Столник, в присъствието на нотариус. Имената на печелившите ще бъдат обявени на интернет страницата на www.penny.bg, както и с плакат в магазините на веригата на 14.10.2015 г. Всеки един печеливш ще бъде уведомен по телефона кога и от къде ще може да получи наградата си.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара