Спечелете всеки ден по 24 gift карти всяка на стойност 50 лв. от Pepsi


Краен срок - 25 октомври 2015

Участващите продукти и опаковки са Pepsi 0,5 литра, Pepsi Max 0,5 литра и Pepsi Twist 0,5 литра в промоционална опаковка (“Промоционални продукти”). Всички участващи Промоционални продукти ще бъдат идентифицирани с промоционални етикети, върху които ще бъде изобразено рекламното послание на промоцията „ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ И ПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ВСЕКИ ЧАС ” и кратка версия на тези правила.

За да участвате и да имате шанса да спечелите на някоя от наградите, трябва да направите следното:

Открийте уникалния код отпечатан от или по възлагане на Организатора под капачката на който и да е от Промоционалните продукти ("Уникален код");

Регистрирайте кода на www.pepsi.bg („Сайта“), във Фейсбук страницата на Pepsi Bulgaria или чрез SMS (кратко съобщение) на кратък номер 1511 не по-късно от 23:59:59 на 25 октомври 2015 г. Цената на един SMS на номер 1511 е 0,30 лв. с ДДС за абонати на M-tel и Vivacom и 0,29 лв. с ДДС за абонати на Telenor, срещу която Участниците получават тапет за телефон. Регистрацията на Сайта или във Фейсбук страницата на Pepsi Bulgaria изисква въвеждане на Уникалния код, валиден мобилен телефонен номер и валиден имейл адрес. Регистрацията с SMS изисква въвеждане на Уникалния код чрез посочване в SMS – с един SMS може да бъде регистриран само един Уникален код.

При успешна регистрация на Уникален код, Участникът получава имейл или SMS в зависимост от типа регистрация с потвърждение за успешна регистрация.

Регистрирането на всеки Уникален код преди часа на съответното теглене дава право за участие във всяко следващо теглене на награда – подаръчна карта за пазаруване на стойност 50 лева. Уникалният код, с който е спечелена награда подаръчна карта за пазаруване на стойност 50 лева, не участва в следващите тегления и в разпределението на останалите награди.

За да увеличи шанса си да спечели, всеки Участник може да регистрира повече Уникални кодове – всеки нов Уникален код дава право на още едно участие за спечелване на подаръчна карта за пазаруване на стойност 50 лева.

Всеки Уникален код може да бъде регистриран само веднъж. Повторното или многократното регистриране на един и същ Уникален код не води до повторно участие в Промоцията.

Регистрации на Уникални кодове се считат за невалидни и не участват в разпределението на наградите в следните случаи:

        Ако регистрацията съдържа повече от един Уникален код;

        Ако регистрацията не съдържа Уникалния код;

        Ако регистрацията съдържа Уникален код, който вече е бил регистриран;

        Ако регистрацията съдържа грешен код (списък на всички Уникални кодове се съхранява при Организатора);

        Ако регистрацията е получена след изтичане срока на Промоцията, а именно след 23:59:59 на 25.10.2015 г.

В Промоцията ще бъдат разпределени 1008 награди подаръчна карта за пазаруване на стойност 50 лв.

Описание на наградите:

Предплатена подаръчна карта за пазаруване (GiftCard), заредена с 50 лева. Издател на подаръчните карти е Интеркарт Файнанс АД.

Не e поименнa, активира се с кратко съобщение (СМС). Подробна информация може да намерите на адрес https://www.giftcards.eu/bg/activate

GiftCard е предплатена, непрезареждаема карта, която може да бъде използвана за извършване на безналични плащания навсякъде по света, където се приемат плащания с MasterCard.

Стойността и валутата (EUR, BGN, RON, USD) на плащането се определят от картодържателя в момента на оторизиране на платежната операция.

Срокът на валидност е изписан на лицевата страна и е не по-кратък от 2 години. След изчерпване на салдото по картата, тя автоматично се закрива.

Картата се предоставя блокирана. До 5 работни дни от доставката картата ще бъде отблокирана и спечелилият може да я активира по установения за това ред. С GiftCard картодържателят може да плаща на ПОС терминал или в Интернет (картата не може да бъде използвана на банкомат (АТМ). Плащането с GiftCard е защитено с ПИН код, избран от картодържателя.

На всеки астрономически час в периода на Промоцията (първият от които е 01.00.00 ч. на 14.09.2015 г., а последният – 24.00.00 ч. на 25.10.2015 г.) по един Участник ще печели по една награда – подаръчна карта за пазаруване на стойност 50 (петдесет) лева. Общият брой на наградите за един календарен ден в периода на провеждане на промоцията е 24 (двадесет и четири), а общият брой на наградите за целия период на промоцията е 1008 (хиляда и осем) - 42 дни х 24 награди всеки ден.

В случай, че в при съответното теглене (в съответния час) няма нито едно участие, годно да участва в това теглене, награда не се изтегля в съответния час. Неспечелените награди остават притежание на Организатора и няма да се разпределят допълнително.

Печелившите се определят на случаен принцип, чрез заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за разпределяне на наградите на случаен принцип измежду валидните регистрации на Уникални кодове.

Резултатите от тегленето на наградите се публикуват на сайта www.pepsi.bg и в приложение в профила на Pepsi Bulgaria във Facebook в деня на тегленето.

Участниците, спечелили награди от Промоцията, могат да получат наградите си срещу показване на лична карта и печелившите капачки (кодовете от които са послужили за регистрация на участие, довело до спечелване на наградата). Ако Участникът не предостави капачките с кодове, с които е спечелил награда, Организаторът си запазва правото да не предоставя награда, за да се избегнат съмнения за злоупотреби.

Печелившите Участници на награди ще бъдат уведомени, че са спечелили награда с имейл или SMS, в който ще се съдържа телефон, на който следва да се обадят в срок от 5 работни дни след уведомлението за спечелването на награда, за да предявят наградата си и да получат подробни указания за начина, по който могат да я получат. Организаторът не носи отговорност, ако заради поради грешно предоставен от Участника имейл, последният не получи уведомление, че е спечелил.

Участниците не са ограничени в броя на регистрираните Уникални кодове. Всяка нова регистрация носи допълнителен шанс за спечелване на награда и Участниците могат да регистрират нови уникални кодове, колкото пъти пожелаят. За избягване на всяко съмнение, с цел осигуряване равнопоставеност и справедливост при разпределение на наградите, Участниците трябва да пазят всички промоционални капачки с кодове от които участват в Промоцията и да предадат капачките с печеливш уникален код на съответния представител на Организатора, за да получат наградата си .

Всички награди се доставят безплатно на печелившите Участници след проверка за валидност на указания от тях адрес и предоставяне на капачки с кодовете, които са изтеглени като печеливши.

Всички награди се доставят в срок до 40 (четиридесет) работни дни от предявяването им.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара