Спечелете 3 комплекта чаши Coca-cola с цветно дъно, 10 колекции мини алуминиеви бутилки и 100 поставки

Краен срок - 9 август 2015

Публикувай снимка на мини алуминиева бутилка Coca-Cola, която искаш да размениш с фен като теб :), добави #сцелувка и хаштаг с годината на бутилката, която искаш да получиш в замяна (ето така - #1960, #1970 и т.н.). Тагни @cocacolabulgaria и може да спечелиш 1 от 10-те ексклузивни колекции мини алуминиеви бутилки Coca-Cola.

А ако споделиш и снимка, показваща размяната с хаштаг #сцелувка, участваш в допълнителна томбола със специални награди.

Всеки желаещ да участва в Играта „Сподели снимка на мини алуминиева бутилка Coca-Cola за размяна и може да спечелиш награда“ ще бъде приканен да публикува в профила си в Instagram най-късно до 9-ти август (включително) своя авторска снимка на мини алуминиева бутилка Coca-Cola, която е готов да размерни,  с хаштаг с годината на мини алуминиевата бутилка Coca-Cola, която търси (напр. #1960, #1970 и т.н.) за колекцията си, хаштаг #сцелувка, както и да отбележи (тагне) @cocacolabulgaria на снимката. Участникът в Играта трябва да настрой своя Instagram профил на режим “Public” (посредством меню “Edit Your Profile” и изключване на опция “Posts are Private”). Всеки, който публикува авторска снимка, доказваща осъществена размяна на мини алуминиеви бутилки Coca-Cola в рамките на срока на Играта (09.08.2015 г.), участва в допълнителна томбола за специална награда. Броят участия не увеличава шанса за спечелване на награда.

След края на периода на Играта (09.08.2015 г.) 10 участници, изтеглени на случаен принцип, ще получат ексклузивна колекция мини алуминиеви бутилки.. Имената на победителите ще бъдат изтеглени на 10.08.2015 г. и обявени в профила на Coca-Cola Bulgaria в Instagram (@cocacolabulgaria) на страницата на Coca-Cola във Facebook на 14.08.2015 г. Участниците, публикували снимки, доказващи осъществена размяна на мини алуминиеви бутилки Coca-Cola, ще участват в допълнителна томбола за специални награди. Тази томбола също ще се тегли на 10.08.2015 г., а имената на печелившите ще бъдат оповестени в профила на Coca-Cola Bulgaria в Instagram (@cocacolabulgaria) и на страницата на Coca-Cola във Facebook на 14.08.2015 г. В томболата за специални награди ще бъдат изтеглени 3 (трима) победители. Специалните награди в Играта са: 3 (три) комплекта чаши Coca-Cola с цветно дъно (по 6 чаши на комплект). Първите 100 участници, публикували авторска снимка на мини алуминиева бутилка според изложеното в точка 1 на Раздел 4 и в рамките на сроковете, описани в Раздел 3, автоматично печелят поставки „вълнички“ за мини алуминиеви бутилки Coca-Cola.

Организаторът ще уведоми победителя за наградата чрез коментар под снимката му (на победителя), публикувана в Instagram в рамките на Играта.

Всички награди ще бъдат доставени най-късно до 2 (две) седмици по куриер за сметка на Организатора, след като победителят се свърже с Coca-Cola Bulgaria (@cocacolbulgaria) в отговор на коментара на @cocacolbulgaria, публикуван под снимката на победителя.

Ще бъдат избрани 10 (десетима) победители. Наградите в Играта „Сподели снимка на мини алуминиева бутилка Coca-Cola за размяна и може да спечелиш награда“ са:

10 колекции мини алуминиеви бутилки Coca-Cola. В томболата за специални награди ще бъдат изтеглени 3 (трима) победители. Специалните награди в Играта са: 3 (три) комплекта чаши Coca-Cola с цветно дъно (по 6 чаши на комплект).

На случаен принцип, чрез електронен жребий, ще бъдат избрани 10 (десет) победители и 3 (трима) носители на специални награди.

Ще бъдат раздадени и 100 пластмасови поставки („вълнички“) за мини алуминиеви бутилки Coca-Cola на първите 100 участници, публикували авторски снимки в съответствие с изложеното в Раздел 4 и сроковете, описани в Раздел 3.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара