Спечелете 20 училищни комплекта от Kaufland

Краен срок - 30 август 2015

Подготовката е ключът към успеха във всяко начинание. А училището не е лесна задача. Раница, тетрадка, химикал и цветни моливи... Без какво не може всеки ученик на своя първи учебен ден?

Вземете участие с коментар под поста.

Един участник може да участва повече от един път в играта, като публикува коментари, отговарящи на поставен въпрос в поста във връзка с подготовката за първия учебен ден.

Всеки участник може да участва само с един валиден Facebook профил; дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, се считат за невалидни и не участват в тегленето на наградите, като Кауфланд си запазва правото да изтрие регистрацията в играта впоследствие.

Всеки участник, който е поставил коментар (коментарът е отговор на зададен въпрос, свързан с подготовката за първия учебен ден) под поста за играта „Готови за училище“, и отговаря на Условията за участие, има право да участва в тегленето и да спечели една от следните награди: 20 комплекта училищни принадлежности

Всички участници, които са дали своите коментари във връзка с поставения въпрос под поста за играта „Готови за училище“ на официалната Facebook страница в периода от 17.08.2015 до 23:59 часа на 30.08.2015, взимат участие в играта.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на случаен принцип от комисия в състав – представители на следните звена: „Ревизия“, „Право и съответствие“, „Реклама и връзки с обществеността“ и „Клиентски маркетинг“.

След определяне на печелившите участници, имената им ще бъдат публикувани в пост на официалната Facebook страница на Кауфланд.

Единствено печелившите участници ще бъдат уведомявани по телефона след обявяването им и след предоставени контакти за връзка от тяхна страна на нашия имейл: facebook@kaufland.bg.

Наградите се получават само на място, в съответен хипермаркет Кауфланд, посочен от печелившия участник, при свързване с него по телефона.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара