Купи книги и спечели телефон LG G4


Краен срок - 14 юли 2015

eMAG приготви изненада за всички любители и ценители на книгите!

Релаксирай през лятото, докато пътуваш за работа или за желаната ваканция!

Купи книги за над 20 лева в периода 14-26 юли и ще участваш в тегленето за чисто нов телефон LG G4!

В сайта на eMAG.bg ще намериш над 20 000 заглавия от различни жанрове, избери своето любимото четиво.

Разгледай предложенията ни!

Промоциите са валидни до изчерпване на количествата.

Всяко физическо или юридическо лице, което е регистрирало успешно поръчка на сайта www.emag.bg в срока на кампанията, в която поръчка продукта(-ите) от категория „Книги“ са на стойност минимум 20 лева с ДДС, и поръчката е била доставена и платена успешно, ще участва за спечелването на награда.

Кампанията се провежда единствено за продукти от категория „Книги“.

В случай, че една фактурирана поръчка съдържа продукти от категория „Книги“ на стойност по-голяма от 20 лв., независимо от размера й, участникът ще бъде автоматично записан в кампанията, само веднъж, въз основа на номера на фактурата.

В Кампанията не участват непотвърдените поръчки, отказаните поръчки, както и фактурираните, но анулирани (върнати) поръчки, тъй като условието за участие в Кампанията е покупката на един/няколко продукта от категория „Книги“ на минимална стойност от 20 (двадесет) лв. с включено ДДС в рамките на една поръчка.

Един от потребителите, чиято поръчка отговаря на горепосочените критерии ще спечели награда, представляваща мобилен телефон LG G4 32GB, 4G, с цвят Ceramic White.

Ще бъде изтеген 1 печеливш, който да получи наградата. Тегленето ще се извършва измежду поръчките, отговарящи на критериите за участие в кампанията.

Спечелилият наградата ще бъде определен чрез жребий, през платформата https://randomwinners.com/ на 11 август 2015г.

В тегленото няма да участват поръчки на лица, които са се възползвали от правото си да върнат купената книга(и) и с това анулират поръчката си или намаляват нейната стойност под 20 лв.

Организаторът ще се свърже с печелившия чрез имейл или по телефона, използвайки данните за връзка, предоставени от него на акаунта, с който е учатвал в Кампанията, в рамките на максимум 5 (пет) работни дни от определянето му.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара