Спечелете спа уикенд в Банско, златно шампанско и дизайнерска гривна

Краен срок - 17 септември 2015

В разгара на лятото сме. Разтворете сърцата, споделете чувствата си, опишете вашата незабравима почивка. Защо ли? Защото може да спечелите невероятни награди. Най-бързо развиващият се женски сайт www.osata.eu ще се опита да ви предизвика. Бъдете креативни, бъдете истински, не пестете думи и емоции. Пишете ни!

www.osata.eu и Гранд Рояле Хотел & SPA-Банско обявява конкурс на тема:"Моята незабравима почивка".

Вашите текстове ще бъдат публикувани на сайта ни, а най-добрите, естествено ще получат награди. Текстът трябва да между 400 и 2000 думи. Може да опишете вашата незабравима почивка с любимия човек, почивка с приятна компания, семейството, приятели. Може да опишете вашето любимо място на планина, море, село както в страната, така и в чужбина. Няма абсолютно никакви ограничения.

Пет от най-добрите публикации ще се борят за голямата награда, осигурена от Гранд Рояле Хотел & SPA - Банско - двудневен спа пакет за двама. След като журито избере петте най-добри публикации, те ще участват в жребий за голямата награда.

www.оsаta.eu ще връчи и още две поощрителни награди, за публикациите събрали най-много харесвания във фейсбук.

Така че грабвайте "белия лист" и пишете. Очакваме вашите произведения с данни за участника и обратен адрес и телефон за връзка на нашия e-mail адрес: marketing@osata.eu

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара