Спечелете луксозен круиз в Средиземно море от Kaufland

Краен срок - 29 юли 2015

Подарете си незабразимо преживяване в Средиземно море! Сега имате шанса да спечелите луксозен круиз, с който да поглезите всичките си сетива.

Бъдете готови да получите южняшко гостоприемство, много развлечения и положителни емоции, да изследвате морските ширини и да вкусите най-доброто от средиземноморската култура! 

Предлагаме Ви страхотната възможност да спечелите 8-дневен круиз в Средиземно море за двама. Насладете се на пълния лукс и комфорта на нов круизен кораб с осигурен пълен пансион!

За да участвате в играта, е необходимо единствено да попълните коректно нашия онлайн формуляр, който се намира по-долу на страницата. Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип след края на играта – на 03.08.2015 г. Късметлиите ще бъдат уведомени по телефона от наш служител кога и от къде могат да получат своята награда. Имената ще бъдат публикувани на нашата интернет страница, в рубриката Нашите печеливши.

Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип в Отдел Реклама и Връзки с обществеността. Данните на победителите ще бъдат обработени, за да бъдат информирани за печалбата и да получат наградата си. Имената на печeлившите ще бъдат публикувани на нашата интернет страница, в рубриката Играй и спечели / Нашите печеливши.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара