Спечелете 5 броя смартфон Samsung Galaxy S6 Edge

Краен срок - 21 август 2015

Един Samsung Galaxy S6 Edge може да бъде твой!

Добре дошъл в обновения Мтел клуб!

Тук ще намериш много отстъпки и специални предложения, създадени само за клиентите на Мтел.

Влез в Мтел клуб, като въведеш своето потребителско име и парола от Моят Мтел и само до 21 август 2015 г., до 12:00 ч., един от пет Samsung Galaxy S6 Edge може да бъде твой.

Ако нямаш регистрация за Моят Мтел, можеш да се регистрираш сега. Следвай инструкциите и само след няколко стъпки, ще си участник в новия Мтел клуб.

Всеки влязъл в профила си в Мтел клуб до 21 август 2015, до 12:00 ч., може да участва в томболата за един от пет страхотни Samsung Galaxy S6 Edge.

Участието в Кампанията не е обвързано с покупка на стока или услуга.

Промоционални награди: 5 броя Смартфон Samsung Galaxy S6 Edge

Петимата участника в Кампанията, които печелят Промоционалната награда ще бъдат определени на 21.08.2015 г. чрез електронно теглене, което се извършва автоматично, чрез специализиран софтуер в централния офис на Организатора на адрес: 1309 София, ул.”Кукуш” № 1.

Непосредствено след тегленето, служител на Мобилтел уведомява печелившия Участник чрез телефонно обаждане на номера, който е посочен от Участника като основен номер в профила му в “Моят Мтел” на www.mtel.bg.

Печелившият Участник следва да получи своята награда в срок до 17.09.2015 г. в магазин на Мобилтел, находящ се в гр. София, МОЛ София, или в посочен от него Мтел магазин извън гр. София. След изтичането на посочения срок, печелившият Участник губи правото си да получи Промоционалната награда.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара