Спечелете 10 промо пакета за отслабване на Vitaslim – „Максимален ефект“

Краен срок - 20 юли 2015

Със сезона на ваканциите дойде време да помислим и за това как изглеждаме на плажа. С промо пакета „Максимален ефект“ може да постигнете бърз резултат в отслабването с по-малко усилия. Новата тройна сила съдържа трите добре известни продукти за отслабване на Vitaslim.

Vitaslim LIGH помага да се отървем от т.нар. „вълчи глад“. Vitaslim LINE действа фокусирано върху проблемните зони – ханш, бедра и талия, a Vitaslim FITNESS осигурява по-бързо изгаряне на вече натрупаните мазнини.

КАК ДА УЧАСТВАМ?
1. Отговорете ни на въпроса:

Защо искаш да отслабнеш с Vitaslim?

2. Изпратете ни отговора, като попълните коректно имейл формата тук долу.
Всички полета са задължителни и са необходими за връзка с победителите!

КАКВИ СА НАГРАДИТЕ?
10 от участниците, отговорили на зададения въпрос, ще се радват на промо пакета на Vitaslim – „Максимален ефект“, с помощта на който ще стопят излишните килограми за морето и ще се радват на ново самочувствие.

КОГА Е ИГРАТА?
Начало: 13.07.2015 г.
Край: 12:00 часа на 20.07.2015 г.

КАК ЩЕ БЪДАТ ИЗБРАНИ ПЕЧЕЛИВШИТЕ?
Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на произволен принцип. Те ще бъдат обявени чрез пост-линк във Facebook страницата "Vitaslim – Красотата идва отвътре", отвеждащ към списъка.

Обявяването ще се извърши в 15:00 часа на 21.07.2015 г.

Победители, които не са потърсили своите награди в срок от една седмица (до обяд на 28.07.2015 г.), губят правата си.

Моля, не участвайте многократно. Едно име се брои само веднъж. В играта „На море без „багаж“ могат да се включат всички на възраст над 18 г. Участието не е обвързано с покупка на продукта. Награди ще се раздават само на участници, живущи на територията на Република България. За контакти: igra@vitaslim.bg

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара