Спечелете 500 карти с 500 лв. и 10000 карти с 50 лв. от Kamenitza


Краен срок - 15 септември 2020

Участвайте със символи от следните продукти, наричани Участващи опаковки:

- Каменица 1881 Светло стъклена бутилка 0.5 л., с промоционален дизайн;
- Каменица 1881 Светло кен 0.5 л., с промоционален дизайн;
- Каменица 1881 Светло пластмасова бутилка 1 л., с промоционален дизайн;
- Каменица 1881 Светло пластмасова бутилка 2 л., с промоционален дизайн;
- Каменица 1881 Светло пластмасова бутилка 2,3 л., с промоционален дизайн;

Участващите опаковки са обозначени с червен промоционален етикет с името на Промоцията “ Налей си кеш “.



Описание на наградата

50 лв. - 10000  награди - 1 (една) карта за разплащане, заредена със сума 50 лв., издадена от EasyPay

500 лв. - 500 награди - 1 (една) карта за разплащане, заредена със сума 500 лв., издадена от EasyPay

За да участвате в Промоцията купете Участваща опаковка, отворете я и погледнете под капачката на бутилката/ езичето на кена:

    Под всяка капачка/езиче ще намерите уникален, 8 символен код.
    Можете да съберете и да регистрирате уникални кодове на www.kamenitza.bg/cash, и да участвате съответно за малки и големи награди. При регистрация на 3 уникални кода разбирате веднага дали печелите малка награда – 50 лв. При регистрация на 10 непечеливши кода участвате автоматично в седмична томбола за голяма награда - 500 лв. Участникът трябва да предостави две имена и актуален мобилен телефонен номер при регистрацията си.
    При регистрация на 3 кода, участникът разбира веднага дали печели чрез съобщение на екрана и получаване на SMS на номера, посочил при участие. Всички непечеливши регистрирани кодове се натрупват за участие в тегленията за голяма награда. При спечелване на награда, печелившите кодове се анулират.
    
    Седмичните тегления ще се реализират всяка сряда в периода на промоцията чрез специално разработен за нуждите на играта софтуер, който на случаен принцип ще изтегля по 55 печеливши участника измежду всички регистрирали минимум 10 непечеливши кода от началото на промоцията (15.07.2020 г.). В последното теглене, което ще се проведе в първия ден след края на играта, ще бъдат изтеглени последните 60 печеливши участника.
    
    Спечелилите участници от всяка седмична томбола се обявяват до 2 дни след приключването на съответната седмица. При неспечелване на награда в съответната седмица, регистрираните кодове продължават да участват в тегленията в следващите седмици до края на промоцията. При спечелване на награда, съответните кодове се анулират и не участват в следващи тегления.

Един участник може да направи максимум 10 регистрации в рамките на денонощие. Всеки пореден опит след максимума няма да бъде зачетен като валидна регистрация.

Един участник може да спечели само по максимум 2 броя награда от вид.

Печелившите участници ще бъдат известени със SMS на мобилния номер, подаден при регистрация. Печелившите следва да позвънят и да подадат валидни данни за получаване на наградата на посочения в съобщението телефонен номер. Ако печеливш участник не потвърди наградата си в 5-дневен срок, губи правото си да я получи.

Печелившите участници ще бъдат уведомени чрез SMS на мобилния номер, посочили при регистрацията си, за спечелването на награда.

След получаване на SMS за спечелена награда, участникът трябва да се обади на телефона на Промоцията 0888423118, в срок 5 дни включително, за да предостави данни за получаване на наградата – три имена, ЕГН, адрес на офис на EasyPay, от който желае да вземе наградата си. Участниците могат да намерят актуален списък на офисите, от които могат да бъдат получени наградите, на www.kamenitza.bg/cash.

След подаване на информацията в точка 9.2, в рамките на 30 работни дни участниците ще получат SMS, че наградата им е налична и може да бъде взета от посочения от тях офис на EasyPay. ВАЖНО! Необходимо е участниците да отидат до съответния офис, за да потърсят наградата си, не по-късно от 30.09.2020. Ако участникът не потърси наградата си в този срок, той губи правото да получи наградата

Наградите се предоставят под формата на разплащателна карта от EasyPay. Всяка карта е придружена със съответния ПИН код и инструкции за употреба. ВАЖНО! Необходимо е всяка карта да бъде активирана в офис на EasyPay, преди да бъде използвана. Отговорност на спечелилия е да се запознае с условията за активиране и ползване на картата.

След активиране на предплатената карта в офис на EasyPay, в срок до 72 часа, спечелилият участник ще бъде информиран чрез SMS, че неговата награда (50 лв. или 500 лв.) е била преведена на съответната карта и може да бъде използвана.

Участниците трябва да запазят като доказателство печелившите уникални кодове. На капачките/ езичетата трябва ясно да се виждат кодовете. За да получи наградата, спечелилият участник е длъжен да предаде на касата в съответния офис на EasyPay капачките/езичетата, с чиито кодове е спечелил и да подпише декларация, която доказва получаването на награда.

Наградата се предоставя на участници, които имат право на участие в Промоцията и само срещу предоставяне на печелившите кодове. Ако участникът не отговаря на условията за участие, посочени в т.4 по-горе, награда не му  се предоставя. При предоставянето на наградата участникът удостоверява правото си на участие по т. 4.1. тук по-горе с представянето на документ за самоличност.

Капачки/ езичета на Участваща опаковка, които са нечетливи, променени, деформирани до степен да не се вижда символът, фалшифицирани, подправени, манипулирани, се считат за невалидни и се обезсилват.

ЛИНК за участие

21 Коментари

  1. А защо като получих смс отидох на касата на изипей и ми казват че не излизам като печеливш вече мина 1месец това е жива подигравка

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Свържете се с организаторите от Kamenitza, ние няма как да ви помогнем по този казус.

      Изтриване
  2. Чакам вече няколко дена да ми се обадят организаторите защото едната ми печалба я няма.кажете как да се свържем с тях защото явно те няма да се обадят

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Телефонът на промоцията е 0888423118, пробвайте да се обадите на него и ако не могат там да Ви помогнат да ви дадат друг телефон или начин за контакт.

      Изтриване
  3. В понеделник спечелих награда но на посочения номер вече 3 дни всички оператори са заети по всяко време на деня от 09.00 до20.00

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Звънели сме няколко пъти и не е имало проблем да се свържем. Няма как да са заети по всяко време.

      Изтриване
  4. Къде можем да видим томбулата за 500 лв.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тук може да видите всички печеливши: https://kamenitzapromo.bg/#winners

      Изтриване
  5. Явно поредния фалш. Само рекламата е голяма. Не ви вярваме. Лъжете.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На Каменица ли пишете или на нас? Кое според Вас е фалш и за кое лъжем?

      Изтриване
  6. Как да намерим печелившите на 500 лв ?
    Много дървен саит. Пореден фалш като всичко в жалка България

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. https://kamenitzapromo.bg/#winners - печелившите за 500 лв. се теглят всяка сряда, за съответната дата просто скролнете страницата надолу и ще ги видите.

      Изтриване
  7. Вярно ли е,че срокът на играта е удължен до 30.09.20?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не, няма такова удължаване. Играта приключи на 15 септември.

      Изтриване
  8. Взех си картата от изипей,преди два дни! Днес проверих няма пари в нея!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Минимум 3 работни дни е срока за превеждане на печалбата. Ако имате забавяне, свържете се с Каменица на телефона, на който заявихте наградата си.

      Изтриване
  9. Изписаните цифри са като моите,но другите как да разбера?

    ОтговорИзтриване
  10. Понеже не ползвам картата вече само си изтеглих печалбата да попитам дали се начисляват някакви месечни такси към картата?

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара