Спечелете ексклузивни кутии с продукти от Nivea


Играта е приключила!

Печеливши:
Йована Милчева - Бургас
Валентина Топузова - Добринище
Велина Караиланска - Пловдив



АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ И МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ ЕКСКЛУЗИВНА КУТИЯ С ПРОДУКТИ!

Кутията, която можеш да спечелиш, съдържа всичко необходимо, за да се чувстваш прекрасно в кожата си:

    Хидратиращо измиващо олио за лице и очи, обогатено с екстракт от кокосово масло. Tрансформиращата се формула олио-в-мляко ще остави кожата ти мека, гладка и сияйно чиста!
    Стягащ лосион за тяло NIVEA Q10+ с бронзиращ ефект, за видимо по-стегната кожа с красив бронзов загар само след 10-дневна употреба.
    Лист маска за лице Urban Detox, за свежест, детокс и матиращ ефект само след 10 минути.
    Дезодорант спрей Deomilk Beauty Elixir Sensitive, обогатен с ценен млечен екстракт, за мигновено мека кожа и 48-часова защита.
    Душ гел NIVEA Clay Fresh с джинджифил и босилек, едновременно подхранва и почиства кожата в дълбочина, като оставя усещане за невероятна свежест.
    Мицеларен шампоан Pure Detox, с балансираща формула за увредена коса и стресиран скалп. Презарежда и хидратира косата, като ѝ придава жизненост от корените.
    Балсам за устни Soft Rose, който ще подчертае естествената красота на устните ти, благодарение на деликатната формула с екстракт от роза и нежен розов цвят.
    Джобно огледалце, което е задължителният аксесоар за твоята чанта!

Всичко, което трябва да направиш, е да се абонираш за бюлетина ни и да попълниш формуляра. След това ще получиш имейл за потвърждение, като с натискането на линка в него ще активираш участието си в кампанията.

Участието в Кампанията е безплатно и не е обвързано с покупка на определени продукти.

Участник, който се регистрира за участие в Кампанията, трябва да посочи свои валидни  данни:  име  и  фамилия,  електронна поща,  телефонен  номер  и  адрес  на  https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/abonirai-biuletin.

След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Кампанията, на 10 юни 2020г. посредством томбола ще бъдат изтеглени печелившите.

Печелившите Участници ще получат наградите си на адреса, посочен при попълване наформуляра за регистрация, до 30 юни 2020г.

Участник, определен от комбинацията от посочени от него име, електронна поща и телефонен  номер,  може  да  участва  в  Кампанията  веднъж,  по  време  на  цялата Кампания. Участниците нямат право да се регистрират за Кампанията, използвайки повече телефонни номера или електронни пощи. Организаторът си запазва правото да проучи подобен вид ситуации и да обяви за невалидни всички регистрации в Кампанията на Участника, който се е регистрирал с повече имена, електронни пощи, адреси или телефони.

Краен срок - 7 юни 2020

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара