Спечелете 3 ваучера по 250 лв. от Fashion Days


Краен срок - 30 април 2020

За да участват в Кампанията, участниците трябва:

1) да бъдат регистрирани на www.fashiondays.bg, т.е. да сa създали акаунт на ФД или да го създадат по време на Кампанията;

2) да влязат на ФД през профила си в периода на кампанията;

3) да добавят в списъка си „Любими продукти“ (в секцията „ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ“ във ФД) един или повече продукт/продукти от онлайн магазина на ФД (без ограничение в количеството) в периода на Кампанията. В Кампанията няма да участват лица, които са добавили продукти в секцията „Любими продукти“ преди началото на кампанията и тези продукти са там и в рамките на периода на Кампанията, но не са добавили други в периода на Кампанията;

4) да не премахват добавените продукти в списъка си Любими продукти до изтичане на крайния срок на кампанията.

Участието в Кампанията не е обвързано с покупка.

Наградата, предлаганa от Организатора, са 3 бр. електронни ваучери за покупкa във Fashion Days на стойност 250 лв., които ще бъдат спечелени на случаен принцип от трима участници в Кампанията. Всеки един от тези ваучери (наричан по-долу „Ваучерът“) ще представлява код, който следва да се въведе към последваща бъдеща поръчка, отговаряща на условията на настоящия правилник.

Ваучерът може да се използва само веднъж за една поръчка от ФД в периода 01.05. – 01.07.2020 г.

В случай, че поръчката, към която победителят в Кампанията приложи ваучера, е на стойност по-ниска от стойността на ваучера, то той губи разликата. В случай, че стойността на поръчката, към която победителят приложи ваучера е по-висока от стойността на ваучера, то победителят следва да доплати разликата. В случай, че поръчката на победителя е на стойност по-ниска от 89 лв. то той ще дължи такса за транспортиране на доставката, съгласно обявената на ФД независимо, че ваучерът не е бил изчерпан. Към поръчката на победителя се прилагат и всички останали, приложими към поръчки на потребители, Общи условия за ползвателите на ФД към момента на реализиране на поръчката.

Получателят на ваучера не може да избере да получи себестойността на получения ваучер.

Тегленето на победителя ще се проведе до 5 дни след края на Кампанията чрез платформата https://www.miniwebtool.com/random-picker/

Тегленето ще се извърши на база на и-мейлите, с които участниците са се регистрирали във ФД. Ще бъдат изтеглени и трима резервни участника. ФД ще даде номер на всеки и-мейл и тегленето ще се извърши измежду тези номера. ФД няма да предоставя и-мейлите на горепосочената платформа, а само цифрите, с които е номерирал и-мейлите на участниците.

До 5 дни след края на Кампанята Организаторът ще изпрати на спечелилия участник и-мейл, с който иска съгласието му имената му да бъдат публикувани на страницата на Организатора: (www.fashiondays.bg), където са публикувани и настоящите Правила на Кампанията, линк към която страница е наличен и на Facebook страницата на Организатора, както и на Facebook страницата на Организатора. В отговор на получения по предходното изречение и-мейл, участникът трябва да изпрати и-мейл-отговор, в който да изрази изричното си съгласие за това. Ако спечелилият участник не отговори на изпратения му от Организатора и-мейл в рамките на 3 календарни дни от изпращането му, давайки съгласието си, така както се изисква в настоящата клауза, то наградата няма да му бъде изпратена. В този случай Oрганизаторът ще изпрати същото запитване до първата изтеглена резерва, съгласно т. 6.2 по-горе и ще даде възможност на този участник да получи наградата, при условията, посочени в настоящата точка.

Имената на изтеглените печеливши ще бъдат публикувани на страницата на Fashion Days, където са публикувани и правилата на настоящата Кампания, както и като коментар във Facebook страницата на Организатора, и ще останат на нея в продължение на един месец.

Ако обявеното за печелившо лице не получи ваучера на електронната си поща от Организатора в срок от 5 работни дни от предоставяне на съгласие имената му да бъдат публикувани по начина, описан в настоящия Правилник, то следва да изпрати имейл на fashion@fashiondays.bg не по-късно от 3 работни дни след това, за да получи необходимата информация във връзка с получаването на наградата от кампанията. В случай, че Организаторът не получи съобщение от това лице, то ще се счита, че то е получило ваучера успешно.

Организаторът ще се свърже с резервите в случай, че не получи разрешение от печелившия да публикува имената му на Facebook страницата си или получи съобщение, че и-мейлът му не може да бъде доставен до получателя по технически причини. Участник, който е изтеглен като резерва ще може да получи наградата при същите условия като първоначално изтегления участник.

Спечеленият ваучер ще бъде изпратен на печелившия на електронната му поща, чрез която той е регистрирал акаунта си в платформата ФД. Същото важи и за всички останали съобщения, които Организаторът може да му прати по повод на Кампанията.

Всички задължения от данъчно или друго естество, свързани с кампанията, са отговорност на победителя.

При поискване от страна на спечелилия Организаторът ще му издаде служебна бележка или ще му съдейства по друг възможен начин с цел изпълнение на данъчните задължения на спечелилия.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара