Спечелете тв модул, холна маса, тоалетка и табуретка


Играта е приключила!

Печеливши:
Румяна Николаева, която печели ТВ модул Модесто.
Mima Varbanova, която печели табуретка Его.
Николай Шишков, който печели тоалетка Сенс.
Танита Иванова, която печели холна маса Новела.



Даваме начало на нашата специална игра „Аз избирам Мебели Виденов“!

Четирима от вас ще спечелят по една награда, с която да освежат своя дом. Споделете ни в коментар защо избрахте Мебели Виденов при обзавеждането на вашия дом и коя от наградите искате да спечелите?

А ето и между кои можете да избeрeте:
Стилният ТВ модул Модесто - http://mebe.li/7bk/febe
Модерната холна маса Новела - http://mebe.li/7bl/1b61
Очарователната тоалетка Сенс - http://mebe.li/7bm/ae36
Практичната табуретка Его - http://mebe.li/7bn/ee3f

Участниците в играта трябва да изпълнят следните условия: Като коментар под поста даващ начало на играта, участниците трябва да напишат защо са избрали да се доверят на Мебели Виденов за обзавеждането на техния дом и коя награда от посочените 4 биха искали да получат, ако спечелят.

Всеки, изпълнил правилно условията на играта и отговарящ на настоящите Правила, участва в жребия за спечелване на една от 4-те награди. Всеки един от четиримата печеливши участника, следва да спечели посочената от него награда в коментара, с който е заявил успешно своето участие в играта.

Победителите, изпълнили правилно изискванията на конкретната игра, се определят чрез жребий на лотариен принцип чрез електронно теглене с помощта на независима програма.

С изпълнението на условията за участие, с цел информиране на победителите, участниците дават право на Организатора да публикува имената на печелившите на своята Facebook страница https://www.facebook.com/MebeliVidenov/, както и на сайта www.videnov.bg., включително и по избор на Организатора на коментарите на участниците защо са избрали да се доверят на Мебели Виденов за обзавеждането на дома си.

Организаторът се задължава да осведоми печелившите участници така, както е описано в точка 1.3. Организаторът не носи отговорност, ако по някаква причина данните, предоставени от участниците, са неверни или сгрешени и това възпрепятства осведомяването им.

Спечелената награда не може да бъде заменяна. Наградата не може да бъде разменяна за паричната ѝ или друга равностойност.

За да получи наградата си, всеки един от печелившите участници следва да изпрати своите лични данни – имена, телефон и адрес за доставка под формата на лично съобщение във Facebook страницата на Организатора или по e-mail (с който Организаторът се е свързал с участника) в 10 дневен срок от публикуване на печелившите.  Наградата се изпраща до предварително обявен от победителя адрес. Организаторът не поема отговорност за сгрешени или невалидни пощенски адреси за доставка на наградите, както и други невалидни данни предоставени от участниците.

В случай, че Организаторът не може да де свърже с печелившите след три неуспешни опита по вина на клиента, печелившите ще бъдат заменени с резерви.

Краен срок - 8 април 2020

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара