Спечелете 50 професионални барбекюта и 1 000 000 бири от Шуменско


Краен срок - 31 август 2020

Промоцията стартира на 01.04.2020г. и e валидна до 12.07.2020г. За да бъдат избегнати всякакви съмнения, след крайната дата на промоцията промоционални опаковки могат да се предлагат на пазара в България до изчерпване на количествата, но Организаторът няма да носи отговорност за предоставяне на награди. Описаната награда бира в точка 5 трябва да бъде предявена за получаване в обозначените със стикер наградни центрове най-късно до 12.07.2020г. Описаната награда барбекю в точка 5 трябва да бъде предявена за получаване най-късно до 12.07.2020г. като спечелилият трябва да се обади на потребителската линия тел.: 0 800 11 500 и да предостави информация за контакт - име, телефон и настоящ адрес. След тази дата Организаторът не е задължен да предоставя награди.

Участващата търговска марка е Шуменско в опаковка Шуменско Светло оборотна бутилка 500 мл., наричана по-долу участваща опаковка.

Участващата опаковка ще бъде идентифицирана с промоционален етикет (колие с посланието „1 000 000 награди“), а печелившите бутилки ще имат символ на бутилка или символ на барбекю под капачката на бутилката.

Наградите, които ще бъдат раздавани по време на промоцията, са следните: Бира Шуменско Светло оборотна стъклена бутилка 500 мл. – 1 000 000 броя и 50 броя газови барбекюта. Първите 50 участника, събрали 4 броя капачки със символ барбекю, печелят газово барбекю. Информация в реално време за оставащия брой барбекюта налични за спечелване, може да бъде открита на http://shumensko.bg/. Наградите газово барбекю ще бъдат раздавани до изчерпване на количествата, след което Организаторът не е задължен да предоставя награди.

Всеки, над 18-годишна възраст, желаещ да участва в промоцията, трябва да закупи участващата в промоцията опаковка и да провери дали има един от двата печеливши символа под капачката, изображенията на които са показани в т.8 по-долу. Една капачка със символ бутилка носи на участника награда – една оборотна бутилка Шуменско Светло 500мл. Четири броя капачки със символ барбекю носят на участника газово барбекю. Гореописаните награди, а именно бира или газово барбекю, печелившият ще получи по начин, описан в точка 7. Под непечелившите капачки няма отпечатан символ или текст.

Участниците, спечелили бира, ще могат да я получат в предварително определени наградни центрове, обозначени със стикер, срещу предоставяне на печеливша капачка. Информация за търговските обекти, от които могат да бъдат получени наградите, ще бъде публикувана на http://shumensko.bg/. Списъкът с наградните центрове може да бъде променян в периода на промоцията, като промените ще бъдат отразявани в разумен срок на сайта на промоцията http://shumensko.bg/. Едно лице може да вземе максимум пет броя наградни бутилки в един ден от един награден център, след изпълнение на условията по точка 8. В случай, че наличностите в търговския обект не достигат, спечелилият може да потърси наградите си в друг, обозначен със стикер, награден център. Участниците, спечелили газово барбекю, трябва да се обадят на потребителската линия на тел.: 0 800 11 500 и да предоставят информация за контакт - име, телефон и настоящ адрес. Организаторът на промоцията или негов подизпълнител ще се свърже с печелившия, за да организира предоставянето на наградата – газово барбекю в рамките на 4 седмици след получаването на контактната информация. В момента на получаването на наградата печелившият участник е задължен да предостави на куриерската фирма 4 бр. капачки „Шуменско пиво“ със специален символ барбекю. В противен случай, награда не се предоставя, а Организаторът няма задължение да води последваща кореспондeнция. Спечелилите газово барбекю участници се считат за уведомени с настоящите Официални правила, че следва да предоставят на Организатора или негов подизпълнител личните си данни, необходими за получаване на наградата и изготвянето на приемо-предавателен протокол.

Наградите ще се предоставят на участници, имащи право да участват в промоцията (лица над 18 години), срещу валидна печеливша капачка, само ако печелившият символ е отпечатан от Организатора или от негов подизпълнител на оригинална промоционална капачка. Промоционални капачки, които са нечетливи, деформирани, променени, дублирани, фалшифицирани, подправени или съдържат топографски и други грешки, включително манипулация на капачка, се считат за невалидни и се обезсилват.

ЛИНК за участие

5 Коментари

  1. Къде в Варна мога да си дам капачките и да си получа бирата?
    Ок

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Проверете в сайта на Шуменско, раздел Наградни центрове, като изберете град Варна от падащото меню или просто увеличите картата.

      Изтриване
  2. В магазин Интер град Луковит казват че недават награди.

    ОтговорИзтриване
  3. В Бургас положението е същото ! Не приемат капачките , защото не получавали компенсации от организаторите на промоцията . Ще получим ли адекватно обяснение или да сезираме комисия за защита на потребителите ?

    ОтговорИзтриване
  4. Да купиш продукт от топла точка на Фантастико. Как участваш в томбулата

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара