Спечелете 60 смарт гривни Huawei Band 4


Краен срок - 31 март 2020

Кампанията се провежда на територията на всички търговски обекти на Кауфланд в България.

Всяко лице,  закупило 1 бр. продукт от марката Nimm2 – Smilegummi   и регистрирало касовата бележка, издадена от съответния търговски обект на верига магазини Kaufland, чрез модула за заснемане и качване на снимки, интегриран в онлайн платформата в рамките на Кампанията, участва в теглене и може да спечели 1 бр. награда от общо 60 бр. – брандирана смарт гривна – Huawei Band 4.

В рамките на настоящата кампания ще бъдат изтеглени общо 60 награди.

Всеки Участник има правото да регистрира неограничен брой касови бележки, като всяка отделна регистрация участва в тегленето на наградите съгласно условията на Кампанията.

При повече от една успешна регистрация на една и съща касова бележка в системата, участието на участника ще бъде невалидно.

Като уникален идентификатор за всяка регистрация се приема посоченият имейл адрес. Всички регистрации, при които е посочен един и същ имейл адрес, ще бъдат отнасяни към еднo и същo лице – Участник. За да могат всички регистрации, извършени от даден Участник, да бъдат правилно отчетени, при всяка регистрация на нова касова бележка трябва да се използва един и същ имейл адрес.

При завършване на регистрацията Участникът трябва да потвърди, че се е запознал и приема настоящите Официални правила на Кампанията, както и да даде съгласието си за събиране и обработка на неговите лични данни. Преди завършване на регистрация всеки Участник има възможност (без да бъде задължен) да избере дали би желал да предостави съгласието си, за целите на директния маркетинг.

Регистрацията на касова бележка става в специално изградената за целта платформа,  на посочения промоционален сайт и посредством заснемането с камерата на мобилен телефон или в случай на използване на настолен компютър прикачване на снимков файл в указан формат.

Печелившите Участници ще бъдат определени на случаен принцип чрез ръчно изтегляне от системата в присъствието на нотариус.

Дата за теглене на наградите, както следва:

Дата на теглене – 03.04.2020

Освен Печелившите Участници на всяка дата на теглене ще бъдат изтегляни и по 2 резервни печеливши, в случай че някой (някои) първоначално изтеглен печеливш не може да бъде открит в рамките на 48 часа, за да получи наградата си.

Всички Печеливши ще бъдат уведомени за спечелените от тях награди от Организатора. Печелившите трябва да посочат адрес за получаване на тяхната награда – информацията ще послужи на Организатора с цел подготовка и разпространение на спечелените награди.

За да получи наградата си, спечелилият следва да съхрани и представи пред куриера доставящ наградата,  касовата бележка, който е регистрирал.

Всички месечни награди ще се получават лично от изтеглените Печеливши по куриер в срок до 30 дни след получаване на адрес за доставка на наградата.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара