Спечелете BMW 330i xDrive Sedan M Sport и €15,000 кеш

4 коментара

Краен срок - 31 май 2020

Затегнете коланите

Лятото наближава и какъв по-добър начин да го запомните от това да шофирате колата на мечтите си. Ние предлагаме на всички нови и съществуващи инвеститори възможността да спечелят главозамайващ автомобил. Не просто BMW, а BMW 330i xDrive Sedan M Sport, 2020 модел. А най-хубавото е, че то ще бъде доставено директно до вашата врата.

Не само можете да спечелите най-добрия градски автомобил, но ви очакват и още две парични награди от 10 000 евро и 5000 евро. Парите ще бъдат изпратени директно в сметката на щастливия победител в Бондора.

Това е едно от най-вълнуващите ни предложения за награди до този момент, така че не го пропускайте.

Ето как можете да спечелите

Просто е! Всичко, което трябва да направите, за да влезете в тегленето на награди * е да добавите пари към сметката си в Bondora и да инвестирате. Това е. Няма значение дали инвестирате € 1 или 5000 €, автоматично участвате при тегленето на наградите. Не чакайте. Първата награда ще бъде изтеглена на 01.04.2020г. Инвестирайте сега!

* За да участвате в тегленето на наградите, трябва да добавите пари към сметката си в Bondora и да инвестирате между 16/03/2020 - 31/05/2020. Победителят за наградата от 5000 евро ще бъде изтеглен на случаен принцип и уведомен по имейл на 01.04.2020 г. Победителят за наградата от 10 000 евро ще бъде изтеглен на случаен принцип и уведомен по електронната поща на 01.05.2020 г.

Победителят за наградата BMW ще бъде изтеглен на случаен принцип и уведомен по имейл на 01/06/2020. Сумите от паричните награди ще бъдат добавени към сметката на победителя в Bondora в рамките на 7 работни дни. Наградата BMW ще бъде връчена на победителя в рамките на Европейското икономическо пространство преди 01.01.2021 г. Потребителят се съгласява да не продава колата и да не премахва елементите на марката Bondora в рамките на 12 месеца след получаването. Всички спечелили награди се съгласяват да участват в последващи маркетингови кампании на Bondora, които могат да включват, но не се ограничават до писмено и визуално съдържание. Показаните изображения са само с илюстративна цел и могат да се различават от реалния автомобил.ЛИНК за участие

4 коментара :

 1. При започналата криза да влагаш пари в съмнителни и невидими интернет ресурси, които в един ден, който ще е съвсем скоро, просто ще изчезнат, барабар с парите ви, е не лудост, не глупост, а диагноза.
  Да не сте луди да участвате в тази игра!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Може да се участва с инвестиция от €1, това ако са Ви парите за кризата, то Вие още сега сте в криза. Всеки може да чете и да намери информация до колко е сигурно и какво представлява платформата. Такива обобщения като Вашите също всеки може да дава, без да знае за какво става въпрос.

   Изтриване
  2. Ми, вложете си вие всичките пари. И утре се вайкайте жално, когато платформата изчезне. Заедно с парите ви. Всеки може да си създаде интернет платформа и в нея да напише, че тя е много, ама много, най-сигурната. И от това нищо не произлиза. Като журналист ви казвам, че да рекламирате такива платформи точно в такова време не е най-доброто нещо, което може да се направи. Като се знае колко наивни хора населяват страната ни.

   Изтриване
  3. Благодарим за предупреждението. Вложили сме, колкото сме преценили. Бъдете здрави!

   Изтриване