Спечели сърцето на Lindor за свети Валентин!


Играта е приключила!

Печеливши:
Радио City - Женя Манева, Хриси Димитрова, Христина Христова, Венета Петкова, Дияна Иванова, Детелина Иванова, Мила Негревска, Ивелина Стоилова, Милена Мичева, Костадинка Лалева
Радио Energy - Надежда Иванова, Поли Павлова, Женя Манева, Таня Антонова, Иван Йонов
Радио Z-rock - Цветанелия Давидкова, Тодор Стоянов, Desislava Vladimirova, Ивайло Дияна Иванови, Сергей Сергиев



Св. Валентин е важен за много двойки, ден, в който искат да направят нещо специално за партньора си, за да му покажат любовта си.

LINDOR цени всеки момент на истинска наслада, който може да бъде споделен с любим човек и очаква вашите истории – романтични, забавни, затрогващи или комични, за най-запомнящия се Св. Валентин. Всеки ден в периода 10-14 февруари LINDOR и няколко радиостанции ще подаряват 2 сърца Lindor на един от вас.

Оставете коментар под поста на Facebook страницата на всяка от тях с вашата история за незабравим Св. Валентин и участвате всеки ден в томбола за 2 сърца Lindor на един от вас в периода 10-14 февруари.

Ако все още нямате идея как да прекарате тази година Деня на влюбените и да създадете вашия незабравим момент с любимия човек, използвайте специалното приложение “Lindor is love, love is Lindor” за вдъхновение.

Играта се провежда едновременно на страниците на:

Радио City

Радио Jazz FM

Радио Energy

Радио N-Joy

Радио Fresh

Z-rock

FM+

БГ Радио


Краен срок - 14 февруари 2020

Post a Comment

По-нова По-стара