Спечелете процедури с Alma lasers на стойност 1000 лв.


Играта е приключила!

Печеливш: Monika Vurbanova



Здравейте, приятели на Spectro Aesthetics
Започваме нашата първа Фейсбук игра по повод предстоящия ден на влюбените „Св. Валентин“ със заглавие “Предай нататък и спечели: Апаратни процедури с Alma lasers на стойност 1000 лв.“.

В рамките на дните до празника всички вие можете да участвате като изпълните няколко прости действия във Фейсбук, с които сте свикнали толкова, че ги вършите и насън:
• ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО УСЛОВИЕ: Трябва да сте харесали и да следвате страницата на Spectro Aesthetics във Фейсбук както и да споделите ТОЗИ пост на Фейсбук стената си ПУБЛИЧНО!
• Преди да го споделите обаче ще трябва да оставите коментар под него – напишете „Искам“, „Участвам“ или каквото искате, дори и емотикона – няма значение.

Този коментар ще стартира малка анкета, която ще получите в месинджъра си като лично съобщение.

В нея:
➜ Ще трябва да се съгласите с Общите условия на играта. За удобство ще получите линк.
➜ Ще трябва да ни дадете информация за контакт. Нали искате да се свържем с вас, ако спечелите?
➜ Ще трябва да ни отговорите на въпроса „Коя процедура правите най-често или бихте искали да си направите?“
➜ Да споделите страницата на играта ПУБЛИЧНО от сайта ни https://www.spectroaesthetics.com на Фейсбук страницата си. Ще в предоставим линк.

Ако сте готови, лайкнали сте и сте последвали страницата ни, можете да започвате като напишете коментар. Имайте предвид, че коментар на вече оставен коментар няма да стартира вашето участие в играта. Коментарът ви трябва да бъде оставен директно под поста. В момента, в който оставите коментара си ще получите съобщение от нас в месинджъра си, като лично съобщение.

❗Важно! Наградата ще бъде връчена след томбола на късметлията, но едва след като направим проверка, дали спечелилия е изпълнил коректно условията за участие.

❗И като бонус САМО ЗА УЧАСТВАЛИТЕ В ИГРАТА - 20% отстъпка за първа апаратна процедура с Alma Lasers в следващите два месеца до 14 ти април 2020 г. След приключване на играта ще получите ваучер!

След изтегляне на ПЕЧЕЛИВШИЯ, Spectro Aesthetics се ангажира да го уведоми чрез оставената от него контактна информация. ПОБЕДИТЕЛЯТ има на разположение 3 календарни дни да се свърже със Spectro Aesthetics за потвърждение. В противен случай за непотърсената награда ще бъде изтеглен нов УЧАСТНИК.

Наградата е персонална. Тя не може да е обект на търговски взаимоотношения между СПЕЧЕЛИЛИЯ и трети лица. !!! Но може да бъде подарена или споделена с любимия човек – все пак е 14 февруари.

Наградата ВКЛЮЧВА:
➤ Апаратни процедури с Alma lasers на стойност 1000 лв. в зависимост от нуждите на спечелилия

Наградата НЕ ВКЛЮЧВА:
➤ Последващи процедури
➤ Козметика след процедурата

БОНУС НАГРАДИ ЗА ВСИЧКИ УЧАСТВАЛИ В ИГРАТА – 20% отстъпка за първа апаратна процедура с Alma Lasers в следващите два месеца (до 14 ти април 2020 г.). След приключване на играта всеки ще получи своя ваучер във Фейсбук месинджъра си, като лично съобщение!


Краен срок - 14 февруари 2020

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара