Спечелете 20 ваучера по 60 лв от Joy Optics


Краен срок - 18 януари 2020

🎊GIVEAWAY|ИГРА🎊

Този месец ще раздадем 20 ваучера на стойност 60 лв. от @joyoptics_bg, където можеш да намериш над 60 марки слънчеви и диоптрични рамки!

➡️ПРАВИЛА:⬅️

1. Последвай @parkcentersofia
2. Тагни двама приятели в коментарите ❗️Можеш да участваш до 12:00ч. на 18.01, а победителите ще бъдат обявени в същия ден след 20:00ч.

В Играта може да участва всяко физическо лице, което има регистриран потребителски профил (акаунт) в интернет-сайта www.instagram.com, и отговаря на изискванията за участие в Играта.

Участието в Играта не е обвързано с покупка на продукти, предлагани от Организатора.

Всяко лице има право да участва в Играта само чрез 1 (един) Instagram профил. Всяко лице може да участва един път, като може да спечели само 1 (една) награда в Играта.

Печелившите участници се избират от специалното жури съгласно предходната точка от настоящите Правила.

Имената на печелившите се обявяват в instagram.com/ParkCenterSofia.
Печелившите участници получават наградите си в Park Center Sofia след предварителна уговорка на час за получаване от 19.01.2020 г. за срок от 14 дни.

В случай че участник откаже да приеме наградата, не се свърже с Организатора или Организаторът не успее да се свърже с участник поради техническа невъзможност или поради грешно предоставени данни, се счита, че участникът се отказва от това участие и Организаторът има право на негово място да избере друг участник, който да получи наградата.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност, ваучери, друга предметна награда или стока, както и срещу услуги.

Наградите са следните:
- 20 (двадесет броя) ваучери на стойност 60 (шестдесет) лева, издадени от магазин Joy Optics с валидност 31.01.2020 г.

Валидността на ваучерите и условията за използването им е указана на гърба на всеки от тях.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара