Спечелете 100 продукта и 3 ваучера по 100 лв. от Lidl


Играта е приключила!

Печеливши:
Големият победител се казва Иванка Велева, а имената на останалите трима, които печелят ваучер от 100 лв. са: Диди Димитрова, Krasimira Moteva и Denitsa Todorova



Можеш да намериш поне 99 причини да си направиш едно усмихнато селфи 📸, но ние ще ти дадем стотната: точно това селфи може да украси специалната юбилейна стотачка на Lidl по повод стотния ни магазин, която ще постнем в нашия Facebook профил!😜👇

🎁 Публикувай в коментар под поста свое селфи до 12 януари, 13 ч.😏

🎁 На 12 януари след 14 ч. не кой да е, а самият Даниел Петканов ще изтегли на случаен принцип на живо от стотния ни магазин късметлията 🎙, чието селфи ще застане на стотачката на Lidl.🎉

Той ще получи и 100 хранителни продукта и/или алкохолни напитки, предлагани в нашите магазини, по свой избор 🛒🛍, а за други трима от вас, изтеглени също на случаен принцип, ще има по един ваучер за пазаруване в Лидл България на стойност 100 лв.💌 Победителите ще обявим и в коментар под поста.

Кажи "Лидл" и щракай! 😜😜

За да участва в Играта, Участникът трябва в Периода на провеждане на Играта (1) да си направи селфи и (2) да го качи като коментар под поста на самата игра на Лидл България във официалния профил на компанията във Facebook.

С участието си в Играта всеки Участник се съгласява, че в случай че спечели Голямата награда (т.10, параграф 1 по-долу), публикуваната от него снимка ще бъде публикувана във Facebook от Организатора като част от ваучер за Голямата награда (стотачката на Лидл), както и ще бъде отпечатана като част от ваучер за Голямата награда на твърд носител, който ще бъде връчен на печелившия Участник преди използване на Голямата награда съгласно настоящите Правила.

В рамките на Периода на провеждане на Играта всеки Участник /един Facebook профил/ може да играе само един път.

Голямата награда, която може да бъде спечеленa при спазване на условията за участие, уредени в раздел ІІІ по-горе, е 100 хранителни продукта и/или алкохолни напитки по избор от конкретно посочен от печелившия Участник магазин на Лидл България. За избягване на съмнение печелившият Участник не може да избира цигари и нехранителни продукти. Самото пазаруване трябва да се случи в рамките на един ден и съответно продуктите трябва да бъдат „закупени“ на един път. Удобният за печелившия Участник ден трябва да бъде предварително заявен към и потвърден от Организатора.  Наградата трябва да бъде оползотворена в срок до 3 месеца от датата на публикуване името на победителя съгласно т.12 по-долу.
Допълнителните награди, които могат да бъдат спечелени при спазване на условията за участие, уредени в раздел ІІІ по-горе, са общо 3 ваучера за пазаруване в магазините на Лидл България на стойност 100 (сто) лева всеки. Ваучерът представлява електронна картa за пазаруване в магазините на Лидл България, зареден със съответната сума. Ваучерът може да се използва многократно до изчерпване на заредената в него сума или до изтичане на периода му на валидност (01.09.2022 г.), което настъпи първо.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. Правото да се получи спечелена награда не може да бъде прехвърляно на трети лица.

Определянето на печелившите Участници (общо 4-ма) ще се извърши чрез провеждането на томбола на случаен принцип. Печеливш Участник не е задължен да приеме предоставените му/ѝ от Организатора награди.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на живо по време на пряко излъчване на страницата на Лидл България във Facebook на 12.01.2020 г след 14:00 ч. и обявени /чрез псевдонимите им във Facebook/ като коментар под публикацията от 08.01.2020г., с която се обявява началото на Играта, след 15:00 ч. на 12.01.2020 г. Печелившият Участник трябва се свърже в срок до 5 работни дни от изтеглянето от него/нея профил във Facebook чрез лично съобщение или на предоставения в коментара email: socialmedia@lidl.bg и да предостави следните свои данни: (1) ако е спечелил Голямата награда: три имена; телефон за връзка; ЕГН и три алтернативни възможности в рамките на следващите 3 месеца за конкретен ден, в който да бъде получена наградата; (2) ако е спечелил Допълнителна награда: три имена; телефон за връзка; ЕГН и адрес за получаване на наградата. Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него/нея в предвидения срок и по предвидения начин, то победителят губи правото да получи своята награда, а Организаторът си запазва правото да изтегли допълнително друг печеливш.

Организаторът предоставя Голямата награда във време съобразно уговореното с печелившия Участник и при условията на т.9 по-горе. Организаторът предоставя Допълнителните награди в срок до 15 (петнадесет) работни дни от получаване на обратна връзка по т.12 на посочения от съответния печеливш Участник адрес (разходите по доставката са за сметка на Организатора). В случай на невъзможност от страна на Организатора да предостави описаната награда по причини, за които той не отговаря, Организаторът си запазва правото да награди печелившия Участник с друг вид награда на приблизително същата стойност.


Краен срок - 12 януари 2020

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара