Спечелете СПА уикенд в Zdravets Hotel Wellness&SPA Velingrad


Играта е приключила!

Печеливш: Genadi Ganchev



⭐️ ИГРАЙ и СПЕЧЕЛИ ⭐️ 3-дневен СПА уикенд за двама със закуски и вечери в Zdravets Hotel Wellness&SPA Velingrad!

Хотелът, носител на наградата на BATI за най-предпочитан 4-звезден хотел на 2019г, има специална изненада за всички свои фенове в Grabo.bg. Участвай като отговориш в коментар под този пост на въпроса "С колко басейна разполага Хотел Здравец ****, Велинград?"

Можеш да коментираш до 19 януари включително, а на 20 януари (понеделник) ще изтеглим на случаен ЕДИН от всички, отговорили вярно. Късметлията ще спечели 🍀 2 нощувки уикенд за двама, в двойна стая стандарт, 2 закуски, 2 вечери, ползване на СПА зона и басейн 🍀

⭐️ Наградата може да се използва в срок от 3 месеца, като не важи за национални и официални празници.

На 20.01.2020 г. (понеделник) ще бъде обявен един печеливш, който да получи следната награда: 2 нощувки уикенд за двама, в двойна стая стандарт, 2 закуски, 2 вечери, ползване на СПА зона и басейн в Хотел Здравец Wellness & SPA****, Велинград. Наградата не включва транспорт. Наградата може да се ползва в срок до 20.04.2020г в уикенд по избор на печелившия БЕЗ национални и официални празници, и според заетостта на хотела.
Наградата ще се разпредели на случаен принцип чрез томбола сред всички участвали за периода на кампанията.

Всеки фен на страницата може да участва, като отговори вярно в коментар на въпроса "С колко басейна разполага Хотел Здравец ****, Велинград?"

Получаването на наградата ще бъде уговорено между печелившия и хотелът, предоставящ наградата.

Кампанията е валидна за всички физически лица над 14-годишна възраст към момента на участие, живеещи на територията на Република България.

🍀 Късмет! 🍀

Краен срок - 19 януари 2020

ЛИНК за участие

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара