Спечелете 3 чанти с продукти Еленко


Краен срок - 19 януари 2020

🎁ИГРАЙ, СПОДЕЛИ, СПЕЧЕЛИ🎁

Еленко отново е тук, за да зарадва трима любители на вкусните и качествени колбаси! 😋❤️
3 чанти с вкусни продукти на Еленко те очакват през януари месец!

Какво трябва да направиш, за да спечелиш една от тях?
✅Сподели с кого би разделил наградата и го отбележи в коментар
✅ Харесай официалната фейсбук страница на Еленко

⌛ Срок за участие в играта: до 19.01.2020 г. включително. Тримата късметлии ще бъдат изтеглени на произволен принцип на 20-ти януари.

В тази игра участниците следва да споделят с кого биха споделили наградата, в случай че спечелят и да го отбележат в коментар. Второто условие, на което участникът трябва да отговаря, е да е харесал официалния профил на Еленко във Facebook.

Участниците ще имат възможност да коментират от 14.01.2020 г. до 19.01.2020. След завършването на играта, ще се изтегли електронен жребий на случаен принцип, измежду всички участници за получаването на една от следните награди: 3 чанти с продукти Еленко. Наградите ще се изпращат по куриер след 21.01.2020 г. в зависимост от деня на потвърждение им от печелившите.

След определяне на печелившите участници, се изтеглят 3 (трима) резервни печеливши. Резервен печеливш може да замести предходния изтеглен участник, при условие, че печелившият участник не може да бъде открит от Организатора и/или не е потвърдил желанието за получаване на наградата чрез лично съобщение и/или не е предоставил своите контакти за доставка и няма друга възможност за контакт с него. Всички спечелили ще имат възможност да потвърдят своите награди в срок до 26.01.2020 г. Потвърждението става чрез лично съобщение нa www.facebook.com/elenkomeat

При невъзможност да се осъществи контакт с победителите, организаторът не носи отговорност. В хипотезата на предходното изречение, ако в рамките на 7 календарни дни от публичното обявяване на печелившите участници, последните не се свържат с Организатора чрез съобщение във Facebook или по друг начин, то спечелилите участници губят правото да получат своята награда. Всички претенции за награди, предявени след определените крайни срокове по точка 8, се считат за невалидни. Организаторът на играта няма задължение да води кореспонденция във връзка с претенции за получаване на награди, предявени след определените крайни срокове. Организаторът има право на преценка, доколко са спазени настоящите Официални правила и съответно има правото да откаже даването на награда. Всички решения на организатора са финални и не могат да бъдат обжалвани. При получаване на наградите, Победителите се идентифицират с лична карта на куриерската служба която ще разнася наградите. Във връзка с получаване на наградата спечелилите участници се съгласяват да предоставят следните данни на Организатора:
Адрес
Име и фамилия
Телефон за връзка

Наградите за играта са: 3 чанти с продукти Еленко

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара