Спечелете спа уикенди в Катарино и 400 колиета от Milka


Краен срок - 23 февруари 2020

Всеки малък жест те обгръща с нежност. Купи бонбони Milka на стойност минимум 4 лева, регистрирай номера и сумата от касовата белжка и можеш да спечелиш нежна Milka награда за любим човек.

    Участващи продукти в Промоцията са следните бонбони под марката Milka:
        - Milka „I love Milka” лешников крем, 110 г
        - Milka „I love Milka” ягодов крем, 110 г
        - Milka „Thank you” млечен крем, 110 г
        - Milka „Tender whishes” крем с вкус на вишна, 110 г
        - Milka „Good Luck” какаов крем, 110 г
        - Milka Moments Тофи, 97 г
        - Milka Moments Oreo, 92 г
        - Milka Moments Асорти, 97 г
        - Milka Moments Асорти, 169 г
        - Milka Moments микс ядки, 169 г

Механизъм на Промоцията /Играта/:

Стъпка 1: Купи бонбони Milka (независимо от вида и грамажа) на обща стойност минимум 4 лв.
    Необходимо условие е закупуването на бонбони Milka на общата стойност от не по-малко от 4 лв. да бъде вписано на ЕДНА касова бележка.

Стъпка 2: Регистрирай стойността и номера от касовата бележка на интернет страницата  www.milka-promo.bg
    При регистрацията участникът трябва:
        - да въведе номера на касовата бележка
        - да въведе общата сума от закупените Milka бонбони
        - да въведе captcha code
        - да въведе мобилен номер
        - да потвърди (чрез чек-бокс), че желае да участва и е съгласен с Официалните правила на Промоцията, както и че ако е печеливш, неговият/нейният мобилен номер ще бъде публикуван на сайта, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.milka-promo.bg

С регистрацията на една касова бележка, участникът влиза в тегленията за малки седмични награди.

С регистрацията на поне две касови бележки, участникът влиза в тегленията за големи седмични награди.

Първо ще бъдат изтеглени печелившите за голяма седмична награда, след което ще бъдат изтеглени печелившите за малка седмична награда. Печелившите касови бележки не участват в следващите тегления.

С непечелившите касови бележки от тегленето за голяма седмична награда, участникът влиза в тегленето за малка седмична награда. Така увеличава шанса си за спечелване на малка седмична награда за съответния период.

Така например: ако участник е регистрирал 6 касови бележки (максимумът за съответна седмица) то той участва 3 пъти в тегленето за голяма седмична награда. Ако не е спечелил голяма седмична награда с 2 от касовите бележки, то той участва с 6 регистрации за малка седмична награда.

Всички печеливши касови бележки не участват в следващите тегления.
Всички регистрирани бележки в съответен период участват в тегленията само за съответната седмица. За да участва в тегленията за следващите периоди, участникът трябва да регистрира нови касови бележки.

Награди:

Малки седмични награди – Колие – общо 400 броя за периода на Промоцията (Игратa), разпределени на седмичен принцип, по 100 броя всяка седмица от периода на Промоцията, както следва:
        Период 1 – 27.01 – 02.02.2020 г включително – 100 броя колие
        Период 2 – 03.02 – 09.02.2020 г включително – 100 броя колие
        Период 3 – 10.02 – 16.02.2020 г включително – 100 броя колие
        Период 4 – 17.02 – 23.02.2020 г включително – 100 броя колие

Голяма седмична награда – Спа уикенд за двама в Катарино спа 4**** (поне 2 бр. необходим брой регистрирани бележки)– общо 16 броя за периода на Промоцията (Играта), разпределени на седмичен принцип, по 4 броя всяка седмица от периода на Промоцията, както следва:
        Период 1 – 27.01 – 02.02.2020 г включително – 4 броя спа уикенд за двама
        Период 2 – 03.02 – 09.02.2020 г включително – 4 броя спа уикенд за двама
        Период 3 – 10.02 – 16.02.2020 г включително – 4 броя спа уикенд за двама
        Период 4 – 17.02 – 23.02.2020 г включително – 4 броя спа уикенд за двама

Спа уикендът за двама включва:
        - 2 нощувки в стандартна двойна стая в Катарино спа хотел 4**** находящ се в местността Катарино, край гр. Разглог;
        - Закуски и вечери за двама на блок маса (без включени алкохолни напитки);
        - ползване на СПА център /вътрешен и външен басейн, външен детски басейн, джакузи пещера, солна стая, финландска сауна, кива сауна, инфрачервена сауна, арома парна баня, панорамна парна баня, лакониум, приключенски душове, тепидариум, леден фонтан;
        - с включен по един класически масаж (50мин.) за всеки
    Наградата НЕ включва:
        - транспортни разходи, застраховки, дневни разходи, допълнителни извънредни лични разходи (в това число и медицински) и такива от подобно естество на описаните в тази точка;
        - ски карта;
        - наградата може да бъде използвана в периода – 08.03.2020 г. - 30.09.2020 г.;
        - наградата не може да бъде осребрена за паричната й стойност;
        - наградата може да се използва само веднъж;
        - при направена резервация, промени могат да се правят до 30 дни преди началната й дата;
        - наградата е поименна и не може да се използва от трети лица;
        - в случай че наградата не бъде използвана до изтичане срока на валидност, неговата парична равностойност не се възстановява и приносителят губи правото на използване.

Тегленето и обявяването на печелившите участници ще се извършва до 72 часа след края на съответния период от Играта на www.milka-promo.bg. Последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.milka-promo.bg.

Тегленето на наградите ще се извършва чрез специално разработен за целта софтуер.

Първо ще бъдат изтеглени печелившите за голяма седмична награда, след което ще бъдат изтеглени печелившите за малка седмична награда. Печелившите касови бележки не участват в следващите тегления, както и непечелившите.

Един участник може да спечели само по една награда от вид за периода на Промоцията /Играта/.

Единният идентификатор на всеки участник е реален и действащ мобилен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален, действащ и кореспондиращ мобилен номер. Едно физическо лице има право да участва само с един мобилен номер.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез SMS на мобилния номер, подаден при регистрация. Печелившите ще трябва да позвънят, за да подадат валидни данни за доставка на наградата на 0888423069 (цената на едно обаждане е според тарифния план на абоната). Ако печелившите не потвърдят наградите си в 5-дневен срок, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

За изпълнението на задълженията си по чл. 73 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица, Организаторът ще изиска от спечелилите голяма седмична награда да предоставят презиме и ЕГН като тези лични данни ще бъдат използвани само за целите на справката по споменатата в настоящия текст законодателна норма. В случай, че печелившите участници не желаят да предоставят изисканата информация, те губят правото да получат наградата си.

Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е пропуснал да забележи съобщението за спечелването и потвърждението на наградата, не е сторил това в 5-дневния срок за потвърждение или не е предоставил валиден, реален и действащ мобилен номер и/или е направил техническа (правописна) грешка при въвеждането му.

Един участник може да направи максимум 6 регистрации в рамките на една седмица. Всеки пореден опит след максимума ще бъде зачетен като невалидна регистрация. Един участник може да направи максимум 24 регистрации за целия период на Играта. Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж. С една касова бележка може да бъде спечелена само една награда.

Печелившите участници получават наградите си след представяне на печелившата/те касова/и бележка/и за закупените Milka бонбони на куриера. Задължително условие е имената на продуктите да присъстват като закупен артикул на касовата бележка. Като изключение сме готови да приемем касови бележки с допълнително написано от продавача име на закупения продукт. В този случай, обаче, касовата бележка трябва да бъде подписана и подпечатана от съответния търговец.

ОРГАНИЗАТОРЪТ УМОЛЯВА УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО КАСОВАТА БЕЛЕЖКА НА МЯСТО, КОЕТО ДА СЪХРАНИ НЕЙНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ – НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА!

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара