Спечелете 10 награди по 2020 лв. от NESCAFÉ 3in1


Краен срок - 15 марк 2020

Разбий представите, покажи таланта си!

Имаш скрито умение, което си готов да покажеш на всички? NESCAFÉ 3in1 е тук, за да те подкрепи. Запиши видео, в което показваш таланта си и може да спечелиш 2020 лв. Може да участваш, ако си навършил 16г.

Не се колебай – Ицо вече разкри своето неподозирано умение и ще ти разкаже повече за кампанията.

Наградите, които ще бъдат раздадени, са общо 10 (десет) парични награди, всяка на нетна стойност от 2020 лв. (две хиляди и двадесет лева). Дължимият данък върху наградата ще бъде за сметка на и внесен от Организатора, както е посочено в раздел Х .

Всеки понеделник в педиода от 27.01.2020 г. до 16.03.2020 г. ще бъдат раздадени 8(осем ) броя двойна покана-пропуск за събитието „Финал на кампанията с участието на Ицо Хазарта“, който ще се проведе на 20.03.2020 г. в клуб Терминал 1 .

Участник в Кампанията може да бъде всяко лице навършило 16 годишна възраст към датата на стартирането ѝ. В случай, че участник под 18 години спечели награда сумата ще бъде преведена по банков път в сметка на родител/попечител на спечелилия или в банкова сметка на спечелилия с писменото съгласие на родителя/попечителя. Всеки, участник спечелил парична награда ще получи от Организатора и служебна бележка, която да използва при подаване на годишната данъчната декларация за доходи, получени през 2020 година. В случай, че участник под 18 години спечели покана за Финала на кампанията с участието на Ицо Хазарта, лицето трябва задължително да бъде придружено от родител или попечител, който попълва декларация за придружител на непълнолетно лице, която да представи на входа на събитието.

Всеки, който желае да участва в Кампанията трябва да запише видео с дължина до 5 минути, в което да представи таланта си в дадена област – изкуство, наука, спорт или др.

Видеото трябва да започва като казвате ясно двете си имена (име и фамилия), възраст и таланта, който ще представите.

Участникът качил видеото се счита за автор на видеото.
Ако във видеото са включени други лица, с качването на видеото участникът декларира, че е получил съгласието им за участие и качване на видеото.

Участието в Кампанията изисква да имате създаден профил в YouTube https://www.youtube.com/.

След като създадете нов профил, ако нямате или влезете в YouTube с вече съществуващ профил, е необходимо да последвате следния линк https://www.youtube.com/playlist?list=PLwypBciQfyeDZVpSuCsjeyWChOxgPTViR&jct=8biKN-AS-HwrPq1L4HNK2bjtg9HyCA , качен и в описанието на заглавното видео в YouTube профила на NESCAFÉ Bulgaria https://www.youtube.com/user/NESCAFEBulgaria

След като го направите трябва да дадете своето съгласие да станете съучастник в плейлистата #Nescafe3in1ChatBeforeYouJudge в YouTube канала на NESCAFÉ Bulgaria, като кликнете на бутона Продължи/Continue. 8. Качете видеото в личния си профил през класическата версия на YouTube екрана. Заглавието на видеото трябва да започва с двете ви имена (име и фамилия) и таланта, който ще представите. При качването на видеото използвайте менюто за настройки вдясно, за да изберете опция, с която да добавите видеото към плейлиста #Nescafe3in1ChatBeforeYouJudge на NESCAFÉ 3in1. Имайте предвид, че в новата Beta версия на YouTube няма да откриете плейлистата #Nescafe3in1ChatBeforeYouJudge, така че използвайте класическата версия на YouTube екрана.

Пълно видео с инструкции за всички необходими стъпки за качване на вашето видеото, ще откриете на сайта на www.nescafe.bg

Споделете видеото с приятелите си, за да гласуват за вас.

Как може да подкрепите Вашите любими видеа?
1. Всеки, който желае да подкрепи видео от Кампанията, може да го направи като хареса избрания клип в YouTube канала на Nescafé Bulgaria, в плейлистата #Nescafe3in1ChatBeforeYouJudge, натискайки бутона Like под видеото. Потребител може да даде своя глас за видео клип, само след като е влязъл в профила си или се регистрира в сайта YouTube.
2. Всеки един регистриран потребител може да гласува за неограничен брой видео клипове.
3. Един регистриран потребител може да гласува за един и същ видео клип само веднъж.

Всеки един участник има право да участва само с едно видео, което не трябва да противоречи на условията на настоящите правила на Кампанията и на законодателството на Република България

Всеки участник има право да спечели само една парична награда и само една двойна покана за Финала на кампанията, с участието на Ицо Хазарта на 20.03.2020 в клуб Терминал 1, гр. София

С участието си в Кампанията участниците дават изричното си и доброволно съгласие без да бъде търсено тяхното допълнително съгласие, цели или избрани материали от видео клиповете им да бъдат споделяни неограничен брой пъти на Facebook страницата на NESCAFÉ® 3in1, в сайта на марката www.nescafe.bg, в Instagram профила nescafe3in1.bulgaria и други социални мрежи, достъпни за неограничен брой потребители, както и да използва видеата и имената на участниците за комуникация с медиите за максимален срок от 3 (три) месеца след края на кампанията.

Паричните награди от РАЗДЕЛ III. НАГРАДИ, т. 1 (парична награда в размер на 2020 лева) ще бъдат изтеглени на случаен принцип чрез специализиран софтуер в присъствие на нотариус на 16.03.2020 г. Участие в жребия за паричните награди ще имат само 20-те видеа, качени в плейлистата #Nescafe3in1ChatBeforeYouJudge в YouTube канала на Nescafe Bulgaria с най-много харесвания към 23:59 ч. на 15.03.2020 г. Имената на печелившите участници ще бъдат обявени на 16.03.2020г. чрез пост във Facebook страницата на NESCAFÉ® 3in1 https://www.facebook.com/Nescafe3in1Bulgaria/ и на сайта на марката www.nescafe.bg. Освен спечелилите, ще се изтеглят допълнителни 5 резервни участника, в случай, че не може да се установи контакт с някой от спечелилите участници за доставка на наградите.

Наградите по РАЗДЕЛ III. НАГРАДИ, т. 2 (двойни покани за Финала на кампанията с участието на Ицо Хазарта на 20.03.2020 г. в клуб Терминал 1, гр. София) ще се печелят от участници, изтеглени на случаен принцип, всеки понеделник (общо 8 пъти) в периода 27.01.2020г. - 16.03.2020 г. Тегленето на победители всяка седмица ще се свежда само до видеата качени в предходната седмица (от 00:00 час на предходния понеделник до 23:59 на последната неделя преди датата на теглене). 3. Датите за теглене на печелившите на Наградите по РАЗДЕЛ III. НАГРАДИ, т. 2 (двойни покани за финала на кампанията с участието на Ицо Хазарта на 20.03.2020 г. в клуб Терминал 1, гр. София) са както следва: 27.01.2020, 3.02.2020, 10.02.2020, 17.02.2020, 24.02.2020, 2.03.2020, 9.03.2020, 16.03.2020.

Печелившите следва да се свържат в срок от 2 (два) работни дни от тяхното обявяване с Организатора на e-mail Nestle.bulgaria@bg.nestle.com и да подпишат декларация, в която посочат трите си имена, ЕГН, телефон и e-mail за връзка, както и банкова сметка за получаване на паричен превод за 10-те победители с парични награди.

В случай, че печеливш участник не се свърже с Органиатора чрез e-mail съобщение на e-mail Nestle.bulgaria@bg.nestle.com в срок от 2 (два) работни дни за уточняване на подробностите и не изпрати необходимите данни, за получаване на наградата в 7 (седем) дневен срок от датата на теглене на победителите, ще се счита, че се отказва от наградата и Организаторът има право да я предостави на друг участник, отговарящ на условията на Кампанията и изтеглен като резерва.
Паричните награди ще бъдат преведени на участниците на посочена от тях банкова сметка. В случай, че лицето е непълнолетно, следва да се представи и декларация-съгласие на родителя/законния представител.

Участниците, спечелили парични награди, ще бъдат поканени да получат символично наградите си по време на Финала на кампанията на 20.03.2020 в клуб Терминал 1, гр. София лично от Ицо Хазарта. Паричната награда получава лицето, качило видеото в плейлиста на кампанията Nescafe3in1#chatbeforeyoujudge, което се приема за автор на каченото видео.

Участниците, спечелили двойни покани за финала на кампанията с участието на Ицо Хазарта на 20.03.2020 г. в клуб Терминал 1, гр. София ще бъдат вписвани в списък, който седи на входа на клуб Терминал 1 с трите им имена (име, бащино име и фамилия) и ще бъдат пускани заедно с 1 (един) придружител срещу показване на лична карта и декларация за придружител за непълнолетните наградени. 6. В случай, че участник спечели и парична награда и покана, то само и единствено в този случай, той има право да преостъпи поканата си на посочен от него друг човек, като предостави на Организатора трите имена (име, бащино име и фамилия) на своя заместник.

Банковите преводи и такси на паричните награди ще бъдат за сметка на Организатора, освен в случаите посочени в т.8 от настоящия раздел. Организаторът не носи отговорност и не е задължен да преведе сумите от наградите, в случай на подадени грешни данни от участникът или в случаите, в които участникът не се свърже в срок с Организаторът, както и ако участникът е нарушил настоящите ПРАВИЛА за участие в Кампанията.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара