Спечелете награди в коледния календар на MyTelenor


Краен срок - 31 декември 2019

Тази Коледа ти избираш как да празнуваш!

Най-вълнуващото - Коледните изненади, подаръци, сбъднати желания? Кой казва, че трябва да са под елхата? Може да са където поискаш.

Може да са в твоя телефон, нали? Затова в приложението MyTelenor сме подготвили много изненади и идеи за подаръци, подредени в Коледен календар!

От 2-ри до 31-ви Декември, всеки ден в Коледния ни календар те очаква нова изненада. Нов ден, нова изненада за теб, в MyTelenor! От Теленор и партньори!

Как да вземеш изненадите от Коледния календар:
1. Свали приложението MyTelenor
2. Открий банера, или кутийката за Коледния календар
3. Влез в Коледния календар и виж изненадата за деня
4. Вземи изненадата и се наслади - ти избираш дали ще я използваш

Всеки ден в Коледния календар изненадата е нова. Не забравяй - вземи своята изненада и утре.

Ако вече си свалил приложението MyTelenor, виж изненадата за деня.

В Кампанията могат да вземат участие лица, клиенти на Теленор по абонаментни или предплатенипланове за мобилни услуги (страни по договор за предоставяне на мобилни услуги от Теленор, кактои потребители на предплатени електронни съобщителни услуги на Теленор), които изпълнятусловията, предвидени в настоящите правила, имат инсталирано и актуализирано до последна версиямобилното приложение MyTelenor и имат регистрация в него (наричани за краткост „Участник/ци“). Вслучай, че титуляр на регистрирания MSISDN в мобилното приложение MyTelenor е юридическо лице,ще се счита, че участва физическото лице – ползвател на номера.

В Кампанията не могат да вземат участие абонати на Теленор, които ползват план „Интернет по мярка“ според сключен договор с Оператора.

Правилата на Кампанията са задължителни и еднакви за всички участници.
За да участва в Кампанията, Участник, който е инсталирал и обновил мобилното приложение MyTelenor до последна версия, както и има регистрация в него, трябва да влезне в Приложението и да провери за банер с послание на Кампанията в раздел „Актуално“. След като избере и натисне банера на Кампанията, Участникът бива насочен към екран от Коледния календар, на който може да разбере от какво предложение може да се възползва в рамките на деня, в който потребителят влиза в Коледния календар. Всеки ден от посочения по-горе период на Кампанията, Участниците могат да влязат в Коледния календар през банера на Кампанията на начален екран и да намерят изненада под формата на предложение или оферта от Теленор или Партньор на Теленор за конкретния ден (наричани за краткост „Предложения“). Всеки ден от периода на Кампанията, за 24 часа, от 00:00ч. до 23:59ч. на съответния ден, ще важи едно конкретно Предложение, от което Участниците могат да се възползват. Всяко Предложение е уникално по вид и/или размер и Участниците ще могат да се възползват от него само на деня, в който е било обявено в Приложението. Предложението за деня може да зависи от вида на използваната от потребителя услуга – абонаментен или предплатен план.

Предложенията, които обхващат продуктите/услугите на Теленор, могат да бъдат:
- Предоставен допълнителен пакет с обем от MB на максимално достижима скорост, валиден 30/14 дни за потребители на абонаментни планове/предплатени услуги
- Томбола за билети за кино-премиера
- Кодове за отстъпки от продукти в „Купи Онлайн“ на Теленор България
- Кодове към услугата на Теленор „Върни и вземи“

Предложенията, който обхващат продукти/услуги на Партньорите, представляват промокодове за процентни отстъпки от техни продукти или услуги.

Преди възползване от всяко едно Предложение, в Приложението може да бъде намерена основна информация за него, включително: срок на валидност на Предложението, размер на отстъпката/офертата, ограничения при използването на Предложението, как и къде може да бъде използвано Предложението и др.

Потребителите ще могат да преглеждат информация за обявени Предложения за изминали дни от Кампанията. Във всеки един случай, Участниците няма да имат възможност да се възползват от Предложения, за които вече датата на предлагането им е изминала. Потребителите ще могат също да преглеждат екрани за предстоящи дни от Кампанията, до последния й ден, без да имат възможност да получат предварителна информация за предстоящите Предложения или да заявят желание да се възползват от тях. Като информация за предстоящите дни на Кампанията, потребителите ще виждат индикативно само лого, продукт или изображение на Теленор, услуга на Теленор или Партньор за конкретния ден от Кампанията без друга предварителна информация и детайли за предстоящи Предложения.

Участникът може да достъпва Коледния календар в приложението MyTelenor, колкото пъти на ден пожелае, но в рамките на календарен ден може да се възползва от Предложението за този конкретен ден само веднъж. Участник може да заяви желание да се възползва от повече от едно предложение за периода на Кампанията, но не повече от 30 предложения за обявения по-горе период на Кампанията.

При вход на Участник в Коледния календар в даден ден и заявено желание да се възползва от предложение на деня, следващата възможност за заявяване на желание да се възползва от друго предложение е от 00:01 часа на следващия календарен ден до 23:59 часа на същия ден.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара