Спечелете телевизор, ноутбук, iPhone 8, ел. тротинетка и кафемашини


Краен срок - 30 ноември 2019

За да се включи в Играта, всеки участник трябва да посети интернет страницата на Зора, да приеме настоящите условия и да попълни коректно формата за участие, като предостави име и фамилия, имейл адрес и телефонен номер за контакт.

Участието в Играта е безплатно и не е обвързано с покупка на определен продукт или услуга.

В тегленето за Наградата участват само участници, които отговарят на условията на Играта и са изпълнили условията за участие.

Всеки участник участва в томболата за разпределяне на наградите еднократно.

Потребители, които са се регистрирали за участие в Играта след изтичането на периода на провеждане на Играта, няма да бъдат считани за участници и техните имена няма да бъдат включени в тегленето на наградата.

Участието в Играта дава възможност за спечелване на следните награди: („Наградите“):

-1 (един) брой Телевизор LED LCD TV Samsung UE58RU7102UXXH

- 1 (един) брой Ноутбук HP 15-RA055NU 6TG00EA

- 1 (един) брой Мобилен телефон Apple IPHONE 8 64GB SPACE GRAY MQ6G2

- 1 (един) брой Ел.тротинетка Xiaomi Mi FBC4004GL

- 6 (шест) броя Кафемашина Finlux FEM-1793

Определянето на победителите и разпределението на наградите се извършва на случаен принцип в присъствието на нотариус на 12.12.2019 г. В деня на жребия имената на победителите ще бъдат оповестени на интернет страницата на Зора https://zora.bg/page/landingpage-game, като победителите ще бъдат известени и на имейл адреса, посочен за контакт.

Печелившият трябва да отговори най-късно до 5 дни след получаването на информационния имейл, че желае да получи наградата.

Ако победителят не отговори до 5 дни след получаването на информационния имейл, той губи правото си за получаване на награда. В този случай Зора изтегля друг победител за спечелената награда и се свързва с него.

Зора не носи отговорност при невъзможност за свързване с печелившия поради предоставени грешни данни за контакт или поради други, независещи от Зора причини.

Наградите се връчват във вида, в който са обявени, не могат да се заменят с други или да се предоставя паричната им равностойност.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара