Спечелете ваучери от eMAG на стойност 99 лв., 50 лв. и 30 лв.


Краен срок - 17 септември 2019

🌥 Лятото вече свърши, а ние се чудим кой се е грижил най-добре за своята градина! 🌳 За целта ще ни е нужна малко помощ от теб, а в замяна ние предлагаме награди! 🤩

Как да се включиш в играта?
📸 Снимай градината си и добави снимката като коментар под този пост.
👍 Сподели публикацията и харесай нашата страница.

😉 Сигурни сме, че ще ни споделите красиви райски градини и че ще ни бъде трудно да ги класираме на първо, второ и трето място. Затова ще изберем побдителите на случаен прицнип и ще им раздадем следните награди:
🔵 1 Ваучер за пазаруване в eMAG на стойност 99 лв.
🔴 1 Ваучер за пазаруване в eMAG на стойност 50 лв.
🔵 1 Ваучер за пазаруване в eMAG на стойност 30 лв.

Участието в играта не изисква от участниците да си купят стока или услуга от Организатора или трето лице.

Тегленето ще се извърши чрез платформата randomwinners.com. За целите на тегленето, Организаторът няма да предоставя каквито и да било лични данни на тази платформа във връзка с тегленето на наградите.

Печелившите ще бъдат определени на 18.09.2019 г.

"Фейсбук" имената на печелившите ще бъдат публикувани на стената на Facebook страницата на eMAG: https://www.facebook.com/eMAGbg/на 19.09.2019 г.

Ще се свържем само със спечелилите чрез лично съобщение във Facebook, за да съберем необходимата информация за изпращане на наградата, а именно: и-мейл адрес, на който да бъде изпратен ваучера. Имейл адресът следва да бъде предоставен от спечелилия участник чрез лично съобщение, изпратено от Facebook профила на спечелил участник.

Ваучерите се получават по имейла (електронна поща), предоставен от спечелилия в рамките на 3 работни дни, след като спечелил участник е преставил необходимата информация за получаване на наградата.

В случай, че Организаторът не получи информация (имейл адрес) от спечелил участник за предоставяне на спечеления ваучер в рамките на 3 работни дни от обявяване на имената на спечелилите участници съгласно т. 10 по-горе, Организаторът няма да предостави спечеления ваучер след изтичането на този срок, а ще изтегли нов печеливш, когото ще уведоми с лично съобщение във Фейсбук.

За целите на Играта, Организаторът ще обработва лични данни на Участниците, вече предоставени при създаването на профил във Фейсбук, но само и единствено до обема, посочен в настоящия Правилник, и обработвани в съответствие с Политика за поверителност във връзка с обработването на лични данни на еМАГ(публикувана на https://www.emag.bg/info/lichni-danni), включително за целите на настоящата Игра, както и личните данни, предоставени от спечелилите участници съгласно настоящия Правилник.

ЛИНК за участие

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара