Спечелете 20 ваучера по 100 лв. от Lidl


Играта е приключила!

Печеливши:
Aleksandra Tashkova
Toni Laceva
Teodora Ruskova
Десислава Петкова
Gergana Ivanova
Iliana Georgieva
Димитър Караиванов
Plamen Atanasov
Zlatka Petrova
Denitsa Gaidova
Snejina Kabakchieva
Nina Aleksandrova
Ицо Панайотов
Ralitsa Misheva
Tsveti Youcantspellit - Vaseva
Emanuela Dimitrova
Tedyana Hristova
Dora Gradishka
Росен Тануцов
Diana Simeonova




Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта, са следните:

• 20 ( двадесет) броя ваучери за пазаруване, всеки на стойност 100.00 лв (сто лева) .

• Наградите са предоставени от Лидл България ЕООД енд Ко КД“ БЪЛГАРИЯ

• Всеки ваучер представлява електронна картa за пазаруване в магазините на Лидл България, зареден със съответната сума. Всяка карта може да се използва многократно до изчерпване на заредената в нея сума или до изтичане на периода ѝ на валидност (01.09.2022 г.), което настъпи първо.

При регистрация от Участниците ще бъде поискано да се съгласят с Условията за ползване на платформата, като за целта трябва да отметнат поле, което удостоверява, че са прочели и са съгласни с Условията за ползване на платформата.
Следващата стъпка е клик на бутона „Участвай“ и съгласяване с правилата за разрешаване на апликацията да достъпи до данните на съответния Участник във Фейсбук. Данните, които ще се събират за целта на играта са: Facebook ID, имена и мейл на участниците.

Участникът трябва да премине през следващите стъпки - „Играй“, „Сподели“ и „Спечели“, като извърши необходимите действия, избирайки между отговорите на зададените въпроси.

След даването на отговор на последния шести въпрос съгласно правилата на апликацията Участникът може да сподели генерираният сертификат във Facebook. Тази информация остава видима само от Участника и администратора на апликацията.

За да бъде допуснат за участие в тегленията на жребий за спечелване на определена награда, Участникът трябва бъде в необходимата възрастова група за участие и да е спазил всички изисквания на платформата.

Печелившите ще бъдат избрани на случаен принцип чрез електронно теглене на жребий за всеки ваучер. Наградните ваучери ще са общо 20 за цялата игра, съответно и на броя на печелившите.

Електронното теглене на печелившите ще се проведе на 02.09.2019г.
До връчването на наградите, Организаторът си запазва правото да дисквалифицира участник, който не отговаря на условията и правилата, изложени в настоящия документ. Организаторът не носи отговорност, ако участникът не успее да предостави информация, която се изисква от него (участника). Организаторът си запазва правото да дисквалифицира участници, които не спазват гореописаните правила и условия, по всяко време и без допълнителни обяснения.

Всички печеливши от съответните тегления ще бъдат оповестени на сайта https://nagrill.com/в деня на изтегляне на жребия.

Изтеглените участници ще бъдат уведомени до 24 часа след изтеглянето и обявяването им в сайта чрез Faceboook, че са спечелили награда. Организаторът не носи отговорност в случай, че не успее да осъществи връзка с Участника, спечелил награда на съответния телефон или имейл адрес.

В случай, че Организаторът не успее да осъществи връзка, ще бъде изтеглен нов пълноправен печеливш. В случай, че Организаторът е успял да се свърже с Участника, Участникът ще има срок от 72 часа (3 дни) за да даде актуален адрес, на който да бъде изпратена наградата. Организаторът не носи отговорност за достоверността на адреса и не носи отговорност за изпращането и предоставянето на наградата. След изтичане на 3-дневния срок наградата ще бъде изпратена на адреса, посочен в профила. В случай, че информацията е недостатъчна за осъществяването на успешна доставка, участникът губи правото си на награда и не му се дължат компенсации.

За адрес за доставка на спечелена награда се счита посоченият от Участника адрес след свързването на Организатора с него. 3-дневният срок (72 часа) започва да тече от момента на получаване на известие за спечелена награда на печелившия Участник.
Наградите от Играта ще бъдат връчвани по следния начин: Наградите ще бъдат доставяни с куриер до адреса на печелившия, посочен от него. Куриерът ще посети адреса максимум два пъти. Ако първият път печелившият не може да бъде намерен на адреса, куриерът оставя съобщение с адрес за контакт и телефонен номер. Ако по време на второто посещение печелившият не може да бъде намерен на посочения адрес, той / тя може да получи своята награда на адреса, посочен от куриера в съобщението (офис на куриера).

Награди, които не са доставени на адрес при нито едно от двете посещения, ще могат да бъдат потърсени в офис на куриера до 2 седмици след първото посещение на куриер на адреса. Награди, които не са потърсени от печелившия в рамките на този срок, нито в срок от 1 месец от спечелването им, ще се считат за нежелани и печелившият (ите) губят право да ги получат.

Организаторът ще поеме всички разходи, свързани с доставката на наградите до адрес на печелившите.

Срокът за доставка на наградите от куриер, за сметка на Организатора, е 2 месеца от обявяване на печелившите и най-късно 2 месеца след датата на приключване на Играта. Ако печелившият не може да получи наградата си тогава, когато тя бъде доставена от Организатора по причини, за които последният не носи отговорност, печелившият ще разполага с 2 седмици да вземе наградата си от офиса на куриера, считано от момента, в който печелившият е надлежно уведомен (виж т. 8.4).

Краен срок - 1 септември 2019

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара