Спечелете лек автомобил Fiat Tipo и още награди


Краен срок - 2 септември 2019

За да се включи в играта, Участникът трябва да изпълни следните условия:

    Да сподели и да коментира чрез своя Facebook профил видео, заснето от BRI4KA и рекламиращо предоставяни от „АУТО ИТАЛИЯ” ЕАД промоционални цени на автомобили през месец август на 2019 г., което видео е публикувано на Facebook страницата на BRI4KA на 10.08.2019г.;

Участието в играта не е обвързано с покупка от страна на Участника.

С харесването, коментирането или споделянето на видеото, Участникът потвърждава, че се е запознал и приема тези Официални правила за участие в играта.

Играта е отворена за участие на всички физически лица, навършили 18 години, на територията на България. Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, Организаторът има право незабавно да дисквалифицира участници.

Наградите в играта “Томбола BRI4KA” са десет, като победителите ще бъдат изтеглени в обратен ред:

1-во място (голяма награда) - Лек автомобил FIAT TIPO, с характеристики описани в Приложение, неразделна част от настоящите Общи условия. Наградата не включва разноските по регистрация на автомобила в Отдел „Пътна полиция”, нито продуктова такса, нито каквито и да било други разходи по автомобила. Посочените разноски са за сметка на печелившия.

Аксесоари:
2-ро място: Раница ABARTH;
3-то място: Декоративен болид ABARTH;
4-то място: Ключодържател FIAT (зар);
5-то място: Ключодържател FIAT (fabricca italiana)
6-то място: Количка FIAT 500;
7-мо място: Количка ABARTH;
8-мо място: Шапка FIAT (синя);
9-то място: Шапка FIAT (червена);
10-то място: Шапка ABARTH (черна).

Победителите ще бъдат изтеглени на томболен принцип чрез специализиран софтуер пред Помощник-Нотариус Стиляна Ненова на 04.09.2019г. в 16:00 часа.

Печелившите участници ще бъдат обявени чрез лайв видео, показващо изтеглянето на спечелилите награда, както и чрез постове, публикувани на официалната Facebook страницата на Fiat за България - https://www.facebook.com/fiatbulgaria.

Представител на „АУТО ИТАЛИЯ” ЕАД ще се свърже с печелившите участници за уточняване на детайлите относно получаването на наградите.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара