Спечелете страхотни раници Osprey


Краен срок - 11 август 2019

Весо Овчаров и SPORT DEPOT Те предизвикват!

СТЪПКА 1
Направи си вълнуваща снимка по време на преход, пътуване или друга активност на открито с твоята любима раница. Не забравяй – раницата трябва да се вижда!
СТЪПКА 2
Разкажи накратко за историята и мястото на снимката.
СТЪПКА 3
Регистрирай своето участие до 11.08.2019г., като попълниш регистрационната форма и качиш своята снимка.

В кампанията участва всяко физическо или юридическо лице, което е участвало в играта – да направи вълнуваща снимка по време на преход, пътуване или друга активност на открито със своята любима раница и да регистрира своето участие като попълни пълно, точно и вярно съответната форма.

Предоставените от участниците данни трябва да бъдат точни, пълни и реални. 5. След промяната на чл.13, ал.1, т. 21 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ), в сила от 01.01.2019 г., паричните и предметни награди, получени на случаен принцип подлежат на данъчно облагане и деклариране. Предоставящите предметни награди с пазарна стойност от 100 лв. и повече, следва да издават на наградените физически лица служебни бележки по образец за удостоверяване на стойността на непаричния доход. Физическите лица, получили предметни награди имат ангажимент да попълнят пълно, точно и вярно служебните си бележки за деклариране на дохода, а от своя страна „СПОРТ-ДЕПО“ АД да внесе сумата по дължимия данък от 10%.

Награди
1-во място >> раница Osprey, по избор на печелившия
2-ро място >> раница Osprey, от серията Hikelite, по избор
3-то място >> раница Osprey, от серията Skarab&Skimmer, по избор
4-то място>> сгъваема раница Osprey Stuff Pack
5- то място >> сгъваема раница Osprey Stuff Pack
6-то място>> сгъваема раница Osprey Stuff Pack
7-мо място>> сгъваема раница Osprey Stuff Pack
8-мо място>> сгъваема раница Osprey Stuff Pack
9-то място >> сгъваема раница Osprey Stuff Pack
10-то място >> сгъваема раница Osprey Stuff Pack

След приключване на играта, всички участници, изпълнили условията на играта, се включват в конкурса. Победителите се избират посредством жури на „СПОРТ-ДЕПО“ АД и помощта на световния шампион и рекордьор по парапланеризъм Весо Овчаров.

Тегленето на финалистите ще бъде на 12.08.2019г. Жури на „СПОРТ-ДЕПО“ АД и световният шампион и рекордьор Весо Овчаров ще определят 10-тe победителя.

Резултатите ще бъдат публикувани на Facebook страницата на „СПОРТ-ДЕПО“ АД https://www.facebook.com/SportDepot.bg между 12-ти и 14-ти август, 2019г.. Организаторът ще се свърже с победителите посредством обаждане в рамките на максимум 5 (пет) работни дни от определянето на печелившите. Ако победителите не отговорят в рамките на посочения срок, ще се определят други победители от жури на „СПОРТ-ДЕПО“ АД.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара