Спечелете фотоапарат Sony DSC-HX400VB от Jacobs 3in1


Краен срок - 07 юли 2019

За да участва в Промоцията, всеки потребител трябва да премине през всички стъпки, описани по-долу, при което ще се превърне в „участник“: Да влезе на сайта www.jacobs3in1.bg по време на периода на Промоцията, посочен в Раздел 2, т. 1 на настоящите Официални правила.

Да изпълни последователните стъпки, за да бъде генерирано предложение за локация за пътуване за него и неговите приятели.

Да публикува в своя Instagram профил снимка от пътуването с негови приятели и да добави хаштаг #J3in1adventure, за да стартира участието си в Промоцията. Качените снимки трябва да са актуални и да са заснети след дата 07.05.2019 г. Всички снимки, участващи в промоцията ще бъдат преглеждани дали отговарят точно на посочените от Организатора критерии, а печелившите ще бъдат изтеглени на случаен (лотариен) принцип.

Да прегледа настройките на поверителност на профила си в Instagram. Той трябва да бъде открит, за да бъде снимката видяна и съответно да участва в томболата.

Чрез регистрацията си в Промоцията, участниците декларират, че разбират и приемат факта, че могат да качват в профилите си в Instagram снимки, които са тяхна собственост, имат право да ги възпроизвеждат и не са копирани от други източници. Снимките не трябва да са с неприлично и нецензурно съдържание (включително, но не само изображения на голо тяло, порнография или вулгарност); не трябва да са неморални, да съдържат клеветнически детайли,обидни думи или символи, които пряко или косвено обиждат хора от определена раса, етнос, религия, сексуална ориентация или социо-демографска група; не трябва да съдържат изображения на малолетни (лица под 16 годишна възраст) или други лица без изричното им съгласие; не трябва да съдържат или да реферират към марки и продукти, конкурентни на тези на Организатора. Участващите снимки не трябва да съдържат заплахи към трети физически или юридически лица, нито да накърняват нечие лично пространство, право на личен живот и/или други права на физически или юридически лица и не трябва по никакъв начин да нарушават действащата нормативна уредба. В „Награди“ участникът може да запознае с наградите, които може да спечели от участието си в промоцията.

При отказ да добави хаштаг #J3in1adventure в описанието на снимката или да направи своя профил в Instagram публичен, това може да доведе до невъзможност да се завърши регистрацията в Кампанията или до невъзможност да се установи контакт с печеливш участник, и/или да се анулира регистрацията и/или наградата.

По време на Промоцията, ще бъдат раздадени следните награди: Месечни награди:

30 бр. Кутии със сашета кафе миксове Jacobs – определени на случаен принцип. Всеки месец 30 участници, изтеглени на случаен принцип, ще получат 1 бр. кутия със сашета кафе-миксове Jacobs. Техните имена ще бъдат публикувани в раздел “Печеливши” на www.jacobs3in1.bg

Голяма награда:

Дигитален фотоапарат Sony DSC-HX400VB. На 12.07.2019 г. един участник, изтеглен на случаен принцип, ще получи наградата. Неговото име ще бъде публикувано в раздел “Печеливши” на www.jacobs3in1.bg.

Получаването на наградата се случва само на територията на Република България.

Отговорност на участниците е да следят тегленията на наградите в сайта и в случай, че са спечелили награда, да се свържат с организатора. Всеки от спечелилите се свързва с ОРГАНИЗАТОРА на посочения от него телефон или имейл ХХХХХХХ@ХХХХХ.XX в срок от 10 работни дни след обявяване на списък с печелившите участници и договарят деня, мястото и часа за доставка от куриер.

В случай че със спечелилия наградата Участник не е осъществен контакт в рамките на 10 работни дни, организаторът може да прецени да предостави наградата на друг участник или да не предостави наградата. След като спечелилите са установили контакт с Якобс Дау Егбeртс БГ ЕООД, наградите им ще бъдат изпратени на посочен от тях адрес на територията на Република България.

В случай, че печелившият участник е на възраст до 18 години, наградата може да бъде получена само от законния представител на същия.

Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност или с друга награда!

Якобс Дау Егбeртс БГ ЕООД не носи отговорност спрямо печеливш участник, предоставил невалидна форма за контакт или непълен или неточен адрес.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара